Filter
Летни курсове
Германия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Летните курсове осигуряват прекрасна възможност да придобиете допълнителна подготовка в съответна област или да се подготвите по-добре за висши образователни програми. Летните курсове се предлагат по брой дисциплини и теми, от които всеки може да си избере тази, която по му е интересна.

Изследванията в областта на устойчивия дизайн изглеждат да създават хора, които са наясно с влиянието на начина на живот и на избора на кариера върху околната среда. Тези програми могат да осигурят инструкции за творчески методи, които насърчават иновациите и промените в съществуващите продукти, за да опазят природните ресурси на околната среда.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Устойчив дизайн, Германия

Други възможности в тази научна област:
Summer School at Bauhaus University Weimar

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително устойчивостта на въздействието на околната среда става все ... [+]

»Екологичен дизайн СТРАТЕГИИ«

Научете се да оптимизира екологичните характеристики на сградите да се изработи устойчиви сгради ЗА БЪДЕЩЕТО

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително въздействие върху околната среда. Устойчивостта е все по-важно и архитектите и проектантите имат голямо влияние върху околната среда характеристики на дадена сграда от самото начало на процеса на планиране. В един кратък дизайн фаза на няколко месеца, те се определят въздействието върху околната среда на сградата ще има през следващите петдесет или сто години.... [-]

Германия Ваймар
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски