ACADEMICCOURSES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Летните курсове осигуряват прекрасна възможност да придобиете допълнителна подготовка в съответна област или да се подготвите по-добре за висши образователни програми. Летните курсове се предлагат по брой дисциплини и теми, от които всеки може да си избере тази, която по му е интересна.

Изследванията в областта на устойчивия дизайн изглеждат да създават хора, които са наясно с влиянието на начина на живот и на избора на кариера върху околната среда. Тези програми могат да осигурят инструкции за творчески методи, които насърчават иновациите и промените в съществуващите продукти, за да опазят природните ресурси на околната среда.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Устойчив дизайн, Германия Filter

стратегии за проектиране на околната среда

Summer School at Bauhaus University Weimar
Летни курсове
<
Редовно
<
2 седмици
Английски
Кампус

Строителният сектор е отговорен за голяма част от потреблението на енергия и ресурси в света, и има значително устойчивостта на въздействието на околната среда става все по-ва ...

Научете повече