Лятна програма на <span translate="no">Paris College Of Art</span>

Общ преглед

Описание на програмата

Регистрацията вече е отворена!

Paris College Of Art лятна програма на Paris College Of Art предлага вълнуващ набор от курсове с модерен ръб в исторически и художествено богатия град Париж. В тези двуседмични курсове, встъпителните чрез напреднали студенти ще изследват изкуството, дизайна, културата и езика.

Международен факултет, съставен от професионални художници и дизайнери, ви води през колоритните улици и квартали на Париж. Чрез екскурзии до музеи, ателиета, бутици и дизайнерски организации ще се възползвате от богатите ресурси, които градът може да предложи; Париж ще служи както като тема, така и като източник на вдъхновение. Студийната работа, лекциите и независимите изследователски проекти ще ви помогнат да развиете нови умения, да усъвършенствате разбирането си за изкуство и дизайн, както и да създадете портфолио за участия в колеж или завършил училище.

Оферти за курсове

 • Графичен дизайн
 • мода
 • Изобразително изкуство и илюстрация
 • Вътрешен дизайн
 • Либерални изследвания и история на изкуствата
 • Фотография и филмово изкуство
 • Френски език и култура
 • Изкуство образование

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Дати на сесия, области на обучение и график

2020 сесии

 • Сесия 1: 15 юни - 26 юни 2020 г.
 • Сесия 1Б: 22 юни - 26 юни 2020 г.
 • Сесия 2: 29 юни - 10 юли 2020 г.
 • Сесия 3: 13 юли - 24 юли 2020 *

* Училището е закрито на 14 юли за френския национален празник

Курсовете могат да се предприемат независимо или последователно.

Записването зависи от наличността.

Области на обучение

Либерални изследвания, История на изкуствата, Мода, Интериорен дизайн, Изящни изкуства, Фотография, Филм.

разписание

Всички курсове са с продължителност две седмици *, преподават се интензивно (пет дни в седмицата, от 9 до 17 ч.) И наведнъж може да се вземе само един клас. Някои курсове за студенти и за възрастни ще изискват независимо проучване на студентите и участие в групови проекти. Тези предизвикателни задачи ще позволят на студентите да придобият подобрена лична творческа идентичност.

* с изключение на едноседмичния курс „Обратно към фондацията: Професионално развитие за преподаватели по изкуства“

нива

 • Пред-колеж: гимназисти на възраст 16+ и студенти, които все още не са завършили първата си година в университета. Всички студенти трябва да са най-малко 16 години в началото на програмата.
 • Колеж и непрекъснато образование: Настоящи колежи и специализанти, работещи професионалисти, възрастни в други професии с интерес към изкуството и др. Трябва да са поне на 19 години или да са завършили поне една година университет в началото на програмата.
 • Отворено за всички: Отворено за всички ученици на възраст над 16 години.

Моля, обърнете внимание: повечето курсове включват диапазон от възраст и опит.

Език на инструкцията

Всички курсове се преподават на английски език.

Предварителни

Програмата е за студенти със силен интерес към изкуството и дизайна, историята на изкуствата и фотографията. Занятията са интензивни и строги и изискват независимо проучване на студентите и работа в проектни екипи в професионална обстановка. Моля, проверете нивото и задължителната секция на учебната програма на курса, който ви интересува, преди да се регистрирате.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Научете повече

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Свиване