Лятно училище Структурно инженерство на промишлени съоръжения

Общ преглед

Описание на програмата

Основната цел на това Лятно училище е анализът и проектирането на индустриални съоръжения по отношение на изключителни и динамични товари. По време на концептуалния процес на проектиране на индустриални структури и компоненти тези динамични натоварвания пораждат проблеми, които предизвикват сътрудничеството между механичното и гражданското строителство. Тези две седмици ви дават представа не само за техническите, но и за социално-икономическите аспекти на днешния взаимосвързан промишлен свят.

БЪРЗИ ФАКТИ

  • Формат на изследването: Лятно училище
  • Продължителност: 2 седмици (юли 2020 г.)
  • Обхват: 60 учебни звена
  • Условия: Студент, с минимална възраст 18 години
  • Такси за обучение: 1,990.00 EUR
  • Квалификация: Сертификат (съдържащ списък с модули, натоварване и оценки за признаване на кредитите на ECTS в домашния ви университет)
  • Английски език

АКАДЕМИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ

57320_SEIF01.jpg

Внимание: Моля, имайте предвид, че тази информация е ориентировъчна.

ПОСЛЕДЕН ИЗПИТ

В края на програмата студентите ще вземат участие в писмен изпит или финална презентация по време на курса. След успешно завършване, ще получите Удостоверение за завършено висше образование от RWTH Аахен, в което ще посочите крайната си оценка за курса.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ

В края на програмата на Лятното училище ще получите сертификат за участие, заедно с Допълнение към сертификат от RWTH Аахен, като посочите работното натоварване и академичното съдържание на Лятното училище.

ИЗПЪЛНИТЕЛНО УДОСТОВЕРЕНИЕ

След успешното завършване на Лятното училище, освен това ще получите Удостоверение за успех и Сертификат за изпълнение от RWTH Аахен, в който се посочва крайната оценка.

Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт на програмата: https://www.academy. RWTH -aachen.de/bg/index/education-formats/summer-schools/Structural-Engineering-of-Industrial-Facilities?utm_source=keystone

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Aachen(Aix-La-Chapelle), the westernmost city in Germany, accommodates not only the Aachen Cathedral, designated UNESCO World Heritage Site, but also one of Germany’s Universities of Excellence.

Aachen(Aix-La-Chapelle), the westernmost city in Germany, accommodates not only the Aachen Cathedral, designated UNESCO World Heritage Site, but also one of Germany’s Universities of Excellence. Свиване