SummerSchool01

Програма Лятно училище 2020

Лятното училище се намира в природния рай на село Bifröst в Западна Исландия, точно между вулкан и ледник. Студентите се настаняват в комфортни единични и двойни стаи в красивия кампус на програмата на брега на езерото Hreðarvatn.

Триседмичната програма (8 ECTS / 4 US Credits) предлага висококачествени лидерски проучвания с акцент върху устойчивостта.

Лятното училище ще се проведе от 18 юли до 8 август 2020 г.

Лятното училище дава на студентите обучение по лидерство и ги подготвя за предизвикателствата, пред които ще се сблъскат бъдещите лидери.

Тук можете да видите някои отзиви от ученици:
HREF = "https://www.bifrost.is/english/study-at-bifrost/summer-school-in-iceland/testimonials/

SummerSchool06

Цел и съдържание

Лидерите на бъдещето ще бъдат изправени пред предизвикателни задачи в един все по-сложен и взаимосвързан свят. Курсът ще изследва нововъзникващите идеи за лидерство и ще осигури практическо обучение по лидерство. Моделът на скандинавските лидери и ръководството на служителите ще бъдат в специален фокус. Ще бъдат обсъдени устойчивостта и социалната отговорност и ще бъде разгледана ролята на социалните предприемачи. Курсът включва както академични лекции, така и дискусионни периоди и по-практични подходи, които включват задачи, групова работа и полеви екскурзии.

SummerSchool07

Резултати от обучението

  • Учениците могат да опишат и обяснят ключовите подходи в ръководството и да ги свържат с теми, свързани с устойчивостта и корпоративната социална отговорност.
  • Учениците могат да демонстрират знания за лидерството и да участват в обсъждането на най-подходящите концепции и идеи, свързани с лидерството, устойчивостта и социалната отговорност.
  • Студентите имат умения да прилагат различни лидерски подходи в практическите условия.
  • Учениците могат да участват активно в креативните сесии, да формулират идеите си и да ги общуват с другите.

SummerSchool02

Кампус

Лятното училище се провежда в нашия пансион, разположен в природния рай Bifröst. Районът се състои от вулкан и ледник, а кампусът се състои от езеро Hreðarvatn, водопад Glanni, голф игрище Glanni и Paradise Hollow, всички на пешеходно разстояние. Да живееш заедно в кампуса е неразделна част от лятна програма. Завладяващият живот в кампуса стимулира съвместните дейности и междукултурния и социалния обмен.

SummerSchool03

Настаняване

Студентите се настаняват в комфортни единични стаи със самостоятелни бани. Всички стаи са оборудвани с бюро и стол. Всички апартаменти разполагат с кухня и хол. Настаняване в сградата са гарантирани и е на 50 метра от сградата на университета.

SummerSchool04

Храна

Всички ястия се сервират в ресторанта от професионални готвачи. Закуската на бюфет обикновено се състои от голямо разнообразие от хляб, конфитюри, яйца, сирене, шунка, колбаси, зърнени храни и мюсли. Кафето, чайът, млякото и портокаловият сок се предлагат по време на закуска. Обядните и вечеряните ястия включват разнообразие от исландски ястия. Вегетариански ястия също са на разположение. Моля, имайте предвид, че ресторантът ще се опита да отговори на хранителните нужди, които студентите могат да имат.

SummerSchool05

Услуги и съоръжения

Bifröst University на Лятното училище ще бъде на служба на ученика от понеделник до петък от 8:00 до 12:00 ч. И от 13:00 до 16:00 часа. Персоналът ще бъде на разположение за въпроси и поддръжка. Всички необходими материали за четене ще бъдат предоставени от университета без допълнителни разходи. Машината за печат и копиране се предлага в университета. Учебни зали ще бъдат на разположение на студентите, за да учат самостоятелно или в групи. Безжичната интернет връзка е на разположение в колежа безплатно.

SummerSchool08

Цени

Семинари, настаняване, екскурзии и пълен пансион 3.500 €

Пътуванията включват вулкани, пещери, водопади, природни извори, гледане на птици, пешеходен туризъм, среднощно слънце, риболов, конна езда и екскурзия до сцените на филма "Тайният живот на Уолтър Мити".

SummerSchool09

Намаления:

Отстъпката за ранни птици е налична, ако се прилага преди 1 февруари 2020 г. Отстъпката за ранна птица е 10%

Групи от 5 или повече студенти получават 10% отстъпка.

Крайният срок за кандидатстване е 1 юни 2020 г.

SummerSchool10

Програма с обучение на:
  • Английски
Последна актуализация Август 17, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
3,500 EUR
Отстъпка за ранни птици се предлага, ако се прилага преди 1 февруари 2019 г. Отстъпката за ранни птици е 10%