Лятно училище в Париж

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

За Париж

Париж е град, който не се нуждае от въведение - градът на светлините . Безспорна световна столица, сайт за подписване на най-амбициозните международни споразумения за ограничаване на изменението на климата, Парижките споразумения през 2016 г. и домакин на Олимпиадата през 2024 г., тя е била дом на едни от най-големите творчески таланти и критични мислители в съвременната история , Какво по-добро място да прекарате 2 седмици, добивайки представа за разрушителните технологии и тяхното въздействие върху компаниите и мениджърите, които ги използват?

eiffel tower, paris, france

Нашата програма

Нашата лятна програма в кампуса на Kedge Business School в Париж предлага на международните студенти шанс да развият своите знания и разбиране на разрушителните технологии и тяхното влияние върху модерния мениджмънт в сърцето на Париж.

По време на нашето двуседмично лятно училище, ние предлагаме:

 • 2 курса, всеки от които носи 5 ECTS
 • Всеки курс е интензивен, седмичен модул
 • Бизнес посещение в парижки компании, използващи технологии за изкуствен интелект и блокчейн.
 • Екскурзоводско пътуване до Париж по река Сена
 • 1 закуска, 1 обяд и 1 вечеря
 • Официални преписи и сертификат

Допустими участници: Високо мотивирани и отворени студенти за бакалавърска или магистърска степен в добро академично състояние с достатъчно ниво на английски език.

програми

Пакет 1: Разрушителни технологии и съвременен мениджмънт

 • Курс 1: Разрушителни технологии
  Формат на курса: 6 часа на ден за 1 седмица; от 29 юни - 3 юли 2020г
 • Курс 2: Създаване на стойност на клиента с иновативни технологии
  Формат на курса: 6 часа на ден за 1 седмица; от 6 - 10 юли

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Защо да изберете тази програма?

2 интензивни курса

Можете да вземете само един курс за една седмица, като оставите с 5 ECTS кредита или и двата курса в пакета (10 ECTS). И ако искате да се смесите и да съвпаднете с други програми на лятното училище на Kedge, можете да следвате до 6 класа от 8 юни до 17 юли. „Hop-On“ - вземете час за 2 седмици - след това „Hop-Off“ и пътувайте Европа за две седмици, след това се върнете и вземете друг клас. Съществуват множество възможности за персонализиране на вашата програма според вашите нужди, интереси, време и бюджет!

Всички курсове на английски език

от разнообразен международен фонд от висококвалифицирани преподаватели

Социални и фирмени посещения

Всяка седмица включваме фирмено посещение или социална активност (включени в таксите за обучение). Нашата програма в Париж ще включва посещение на базирана в Париж компания, използваща AI и управление на големи данни, и екскурзоводска обиколка на Париж по река Сена!

Персонализирайте Летната си програма според интересите си

Нашият гъвкав формат ви позволява да следвате програмния ни пакет в Париж или да избирате курсове в нашите кампуси в Бордо и Марсилия, които ви интересуват най-много, за да създадете своя собствена „хибридна“ опция

Спечелете трансферни кредити от ECTS

Всеки курс на лятното училище Kedge включва 30 часа за контакт, официално се оценява, носи 5 преносими ECTS кредита и води както до сертификат за завършен, така и до официални преписи. Ако 5 ECTS кредита са проблем за прехвърляне на еквивалентен курс във вашата домашна институция, свържете се с нас, за да видим какви възможности могат да бъдат разработени.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Научете повече

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Свиване
Бордо , Марсилия , Париж , Тулон , Шанхай , Дакар + 5 Още По-малко