Защо Ви интересува Лятното училище?

Тук, в Fundesem Business School , разработихме иновативна триседмична програма за студенти и висшисти, която позволява на студентите да придобият знания за бизнеса и да подобрят личните си умения за много кратко време.

Занятията се провеждат от същите учители като тези по FBS MBA програми и следват една и съща методология. Уроците се преподават на английски език поради големия брой чуждестранни студенти, които училището привлича. Примерите, които се обсъждат и анализират, са разработени от най-добрите бизнес училища в света, като Харвард, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg и др.

Защо да изберете FBS?

FBS е училище с над 50 години опит с признат престиж, както на национално, така и на международно ниво.

Училището разполага с първокласни съоръжения с лекционни зали, стилни класни стаи, големи черни дъски и мултимедийни технологии, необходими за посрещане на нуждите на учениците, желаещи да учат в най-високо бизнес училище.

Освен това, FBS се намира в Аликанте, един от градовете с най-качествен начин на живот в Европа. Аликанте има отличен климат и се смята за Европа от Маями. Градът предлага големи плажове и уникална обстановка, което я прави завист на други средиземноморски градове.

Учениците, посещаващи Лятното училище, могат да се насладят на космополитен град, уникален в Испания и Европа. Аликанте е четвъртият град на Испания по отношение на БВП.

Програмата на Лятната школа включва както академични, така и активационни предмети, като например подобряване на личните умения и обучение, както и планиране и оценка на кариерата, за да бъде предложена тази първа работа.

Какви са датите на Лятното училище?

Лятното училище започва на 8 юли и завършва на 26 юли с церемония за представяне на дипломи.

Колко струва лятното училище?

€ 2,000

Включително: Теория класове, семинари и външни дейности. Отстъпка за заявка за ранно настаняване: отстъпка от 500 € ще се прилага, ако пълното заплащане на програмата е направено преди 31 май 2019 година.

Има ли места за настаняване на студенти?

Да, FBS може да помогне на студентите с настаняването им (в апартаменти в близост до училището) чрез своите споразумения с агенти по недвижими имоти.

Учениците, посещаващи Лятното училище, могат да се насладят на космополитен град, уникален в Испания и Европа.

Програма с обучение на:
Английски
Последна актуализация May 15, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
2,000 EUR
По място
По дата
End Date
Юли 26, 2019
Крайна дата за записване
Location
Крайна дата за записване
End Date
Юли 26, 2019