Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за завършване на курса подготвят студентите за международна работа или обучение в рамките на техния интерес, или те могат да осигурят основа за напреднала степен. Студентите са обучавани по теоретичен и технически материал, предназначен да помогне в техните академични или професионални начинания. Тези преходни програми понякога могат да отнемат до една година, за да завършат.
Какво представлява дипломирането по компютърни науки? Наблюдава се нарастващо търсене на квалифицирани хора в областта на компютърните науки, а завършващата пътека ще осигури добре обмислен образователен опит и ще насърчи по-нататъшното изучаване. Програмата може да включва въвеждащи курсове по техническо и академично писане, както и компютърни основи, за да подготви студентите за напредналите изисквания за бъдещи курсове. Класовете, свързани с програмата, могат да обхващат изчисления, компютърна архитектура, фундаментални програми или операционни системи.
Учениците, които са получили обучение по компютърни науки, са ориентирани към детайлите и имат силни компютърни умения. Тази техническа компетентност се търси в много професионални области. Компютърните студенти също са решаващи проблеми и критични мислители, търсейки модели и процеси за рационализиране на задачите. Тези квалификации могат да доведат до признаване от страна на висшето ръководство, като помагат за развитието на възможностите.
Възможно е да завършите програма за дипломиран курс или лично в място в кампуса или чрез дистанционно обучение. Училищните програми може да изискват опит с определен софтуер или оборудване, което води до някои физически изисквания за обслужване. Всички те оказват влияние върху цената на посещението; проверете с конкретни институции, представляващи интерес за таксите.
Тези, които имат опит и образование в областта на компютърните науки, разполагат с много възможности за работа. Могат да бъдат програмирани позиции с приложения или с обща настройка на компютъра, както и с администриране на бази данни, администриране на мрежи или софтуерно инженерство. Разширеното обучение и експозицията на компютърни науки може да отвори допълнителни врати, за да стане IT директор, компютърен учен, MIS мениджър или системен консултант. Тази програма е и подготовка за дипломна работа по компютърни науки.
Има голяма нужда от опитни служители в областта на компютърните науки, а училищата по целия свят осигуряват достъп до възможности за качествени програми чрез завършващи пътеки. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

24 резултата за Компютърни науки Filter

Завършил Pathway по компютърни науки

Hofstra University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Програма INTO Hofstra Graduate Pathway по компютърни науки ще ви подготви да въведете следващия си семестър от магистърска програма в Hofstra University .

Завършил Pathway по компютърни науки

Washington State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати пулман

Програма за завършване на Pathway програма по компютърни науки на INTO WSU ще Ви подготви да въведете следващия си семестър в магистърска програма в Washington State University в Washington State University . След успешно завършване на програма INTO WSU Pathway и отговаряща на университетските изисквания за завършване на допускането, можете да въведете следващия си семестър в следдипломно обучение в Washington State University в Washington State University . Този преход от програма INTO WSU Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway по компютърни науки

The University of Alabama at Birmingham
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Бирмингам

Студентите, които успешно завършат програма INTO UAB Graduate Pathway в областта на компютърната наука, са сигурни, че ще продължат образованието си в университетска степен след подаване на допълнителни необходими материали за кандидатстване. След успешното завършване на програмата " Pathway ", вие сте сигурни, че ще влезете в програмата за следдипломна квалификация. Този преход към университет от програма INTO се нарича прогресия.

Завършил Pathway в компютърното инженерство

George Mason University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Феърфакс

Студентите, които успешно завършат програма INTO Mason Graduate Pathway в областта на компютърното инженерство, са сигурни, че ще преминат към магистърска степен след получаване на допълнителни необходими документи за кандидатстване. След успешно завършване на програма INTO Mason Pathway и отговаряща на университетските изисквания за завършване на допускането, можете да въведете вашия втори семестър на завършено висше образование в George Mason University . Този преход от програма INTO Mason Pathway към университетска програма се нарича "прогресия".

Завършил Pathway по компютърни науки

George Mason University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Феърфакс

Студентите, които успешно завършат програма INTO Mason Graduate Pathway в областта на компютърните науки, са уверени в прогресията на магистърска степен, след като са подали допълнителни необходими материали за кандидатстване. След успешно завършване на програма INTO Mason Pathway и отговаряща на университетските изисквания за завършване на допускането, можете да въведете вашия втори семестър на завършено висше образование в George Mason University . Този преход от програма INTO Mason Pathway към университетска програма се нарича "прогресия".

Завършил Pathway в софтуерното инженерство

George Mason University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Феърфакс

Студентите, които успешно завършат програма INTO Mason Graduate Pathway в областта на софтуерното инженерство, са сигурни, че ще продължат образованието си в магистърска степен след подаване на допълнителни необходими документи за кандидатстване. След успешно завършване на програма INTO Mason Pathway и отговаряща на университетските изисквания за завършване на допускането, можете да въведете вашия втори семестър на завършено висше образование в George Mason University . Този преход от програма INTO Mason Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway по компютърни науки

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В програмата на Graduate Pathway CSU в областта на компютърните науки ще се подготвите да въведете втората година магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway в областта на компютърното инженерство или електротехниката Допълнителни сфери на обучение

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В ХСС е завършил Pathway програма в компютърно инженерство или електротехника - допълнителни области на изследване ще ви подготвят да влязат във втората година на степен магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway в областта на компютърното инженерство или електротехниката - роботика: визия

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В Програмата за дипломирани Pathway CSU в областта на компютърното инженерство или електротехниката - роботика ще ви подготви да въведете втората година магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway в компютърното инженерство или електротехниката - роботика: контрол на роботите

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В ХСС е завършил Pathway програма в компютърно инженерство или електротехника - Robotics: Управление на роботи ще ви подготви да влезе във втората година на степен магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway в компютърното инженерство - високопроизводителни изчисления

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В ХСС е завършил Pathway програма в компютърно инженерство - високопроизводителни изчисления ще ви подготви да влезе във втората година на степен магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway по компютърно инженерство - компютърна техника

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В Програмата за компютърни инженерни програми на Graduate Pathway CSU ще ви подготви да въведете втората година магистърска програма в Colorado State University в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Завършил Pathway в компютърното инженерство - компютърна архитектура / вградени системи

Colorado State University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Колинс

В ХСС е завършил Pathway програма в компютърно инженерство - Computer Architecture / вградени системи ще ви подготвят да влязат във втората година на степен магистърска програма в Colorado State University . След успешно завършване на програмата "Graduate Pathway " и изпълнение на университетските изисквания за завършване на допускането си, можете да въведете следващия си семестър в следдипломна квалификация в Colorado State University в Colorado State University . Този преход от програма INTO Graduate Pathway към университетска програма се нарича прогресия.

Graduate Pathway in Computer and Information Science

Saint Louis University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Съединени Американски Щати Св. Луис

Graduate Pathway in Computer Science

Marshall University
Кампус Редовно обучение 1 - 2 семестри Запитване на информация Съединени Американски Щати Хънтингтън