4 Магистърска програма Pathway Програми в Технологични изследвания 2024

Магистърска програма Pathway Програми в Технологични изследвания 2024Filter
    • Northampton, Великобритания

    Редовно обучение

    1 семестър

    На територията на колежа

    Английски език

    По време на вашия семестър пред-магистърска програма по компютърни технологии ще развиете фундаментални знания и разбиране на основните принципи, свързани с избраната от вас магистърска степен. Освен това ще развиете вашите интелектуални, практически и комуникационни умения, за да ви подкрепят в своите следващи академични изследвания и бъдеща кариера.

    • Birmingham, Великобритания

    Редовно обучение

    2 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    Този интегриран Pathway се доставя както в Millennium Point, така и в BCUIC, в градския център Campus, а съдържанието е смесица от модули BCUIC и модули на университета. Университетската компютърна школа е ключов център за обучение, който предлага професионално обучение от името на водещи международни ИТ гиганти - включително Cisco и Microsoft. Благодарение на партньорството с Cisco, на разположение на студентите е оборудването на Cisco на стойност 2 милиона лири!

    • Swansea, Великобритания

    Редовно обучение

    1 семестър

    На територията на колежа

    Английски език

    Университетът в Суонзи предлага две степени на обучение в магистърска степен, специализиран маршрут и курс за конверсия. Специализираният курс води до една от програмите “MSc Advanced Computer Science” и е предназначена за студенти с академична подготовка по компютърни науки. Курсът за преобразуване е предназначен за студенти от различни академични среди, водещи до магистърска степен по компютърни науки.

    • Uxbridge, Великобритания

    Редовно обучение

    1 семестър

    На територията на колежа

    Английски език

    Следдипломна Pathway ще ви даде ценна информация за следдипломно обучение в Обединеното кралство. Най-важното е, че ще ви осигури подходящите знания и умения, от които се нуждаете, за да постигнете успех в избраната от вас магистърска степен.