Международна програма за стипендии на STEM

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Тази програма ще стартира онлайн за лято 2020 заради COVID-19 и ще се върнем в Бостън през 2021 година.

За нас

Програмата Tufts Summer Institute for International STEM Scholars ще ви подготви за завършилите STEM програми чрез осигуряване на фокусирано обучение по академично говорене и писане на научни изследвания. Ще спечелите кредити за университета Туфтс чрез специален курс, преподаван от преподаватели от Техникума по технически науки. По време на шестседмичната програма ще изградите умения да процъфтявате в аспирантура и на работното място.

Изисквания към програмата

За да кандидатствате за тази програма, трябва да имате:

  • Завършил е бакалавърска степен
  • Намерение да се занимава с обучение, свързано със STEM, в университет или колежа
  • Минимален резултат от TOEFL 71 (интернет) или 197 (компютър)

Имайте предвид, че приоритет ще бъде даден на входящите студенти на Tufts MS.

Дати на програмата

Лято 2020
Програми 29 юни - 7 август
Срок за кандидатстване 15 юни
Срок за плащане 25 юни

123828_XueniLou.png

Програмна учебна програма

Програмата за международни стипендии STEM се състои от два курса и седмичен семинар.

Курс по английски език

Този специализиран курс по ESL има два основни фокуса: академично говорене и писане. Ще работите, за да развиете и усъвършенствате езиковите си умения за работа в екип, дискусии, дебати и други словесни взаимодействия и ще се научите да конструирате документ на ниво завършил.

Комуникации за технически специалисти

Във вашия курс ще се научите да вземате съзнателни комуникационни решения, ще използвате принципите на ефективната писмена и устна комуникация и да приспособявате послания към аудиторията на работното място. По време на курса ще практикувате уменията, необходими за създаване и провеждане на ефективни презентации. Този курс се състои от 3 семестър кредитни часа, които могат да бъдат приложени към MS степен на Tufts или да бъдат прехвърлени на друга програма.

Седмичен семинар

По време на седмичния семинар ще се срещнете с инструктори от двата курса, за да прегледате ключови понятия и да получите фокусирана подкрепа в по-неформална обстановка в класната стая.

Поддръжка за преподаване и електронно обучение

Ако имате нужда от това, нашите служители на програмата могат да организират индивидуални работни часове или уроци, където можете да получавате индивидуална обратна връзка за засилване на уменията за слушане, водене на бележки, писане и представяне на семинари.

123837_TamaraJankovici.png

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination ... Научете повече

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination of research and liberal arts attracts students, faculty, and staff who thrive in our environment of curiosity, creativity, and engagement. Свиване