Милан - стаж на пълен семестър

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

milan

Защо Милан?

Представете си, че имате стаж в град Милано - дом на Borsa Italiana (фондова борса) и Милана седмица на модата, както и дизайн и бизнес столица на Италия. Тук можете да прекарате семестъра, като хонирате занаята си в ателие или в връзки с обществеността за международна модна къща, да не говорим за възможностите за стаж в електронната търговия, луксозните компании и музиката.

Вашият стаж

Ползите от стажа в чужбина са много. Международен стаж развива вашите професионални умения, способността ви да общувате между културите и предоставя съществен трудов опит, за да започнете кариерата си на днешния конкурентен пазар на труда. Ще ви се гарантира неплатено стаж за семестриален стаж за кредит в местен бизнес или организация, където ще работите поне 25 часа седмично.

Преди да заминете за Милано, ние ще работим с вас, за да прецизираме вашето резюме, да усъвършенстваме мотивационното си писмо и да усъвършенстваме вашите умения за комуникация и интервю, докато ви подготвяме за работа в нова културна среда. Ние ще работим с вас, за да помогнем за намирането на най-близкото съответствие между изразените ви предпочитания и професионални цели с това, което е достъпно чрез стажантските връзки на IES в Милано.

Когато пристигнете, персоналът в нашия център в Милано ще ви посрещне за ориентация. Това включва запознаване с града, жилищното настаняване, пътуванията с командировки и професионалните и културните очаквания. Центърът в Милано е вашето централно място за обучение, подкрепа и среща с други стажанти. Освен това ще се запишете на необходим семинар за 3-кредитен академичен стаж с други студенти на IES Internships, където ще научите за различни местни бизнес настройки и възможности, както и за некредитиращ курс за италиански език за оцеляване.

С специализирания персонал и международните връзки на IES Internships можете да сте сигурни, че ще намерите семестър стаж, който отговаря на вашите цели в Милано. Ще се научите и ще се научите да се откроявате!

Примери за разположения:

Миналите студенти са се интернирали в разположения * като примерите, изброени по-долу. Имайте предвид, че този списък в никакъв случай не е изчерпателен. Ние насърчаваме студентите от всички специалности да кандидатстват.

 • Маркетинг, комбиниращ анализ на данни, дизайн на услуги, креативност, съдържание и технологии, за да предложи на клиентите маркетингови и комуникационни решения
 • Англоезично международно училище за италиански студенти
 • Консултантски и коучинг услуги, помагащи на компаниите и органите в публичния сектор с дигитална трансформация и предприемачески иновации
 • Модерна художествена галерия
 • Научноизследователски институт, специализиран в изучаването на нови икономически модели с акцент върху устойчивостта
 • Високомодни дрехи и аксесоари под наем с онлайн присъствие и шоурум в историческия център на Милано
 • Съвременен музикален оркестър с образователни инициативи
 • Литературна агенция, представляваща писатели от цял свят, която ги подкрепя през целия процес на редакция и публикуване
 • И още! Всъщност ние гарантираме, че ще ви намерим стаж за стаж във вашето поле. Обадете се до вашия представител на IES за стаж, за да научите за всички наши предложения за стаж.

* Някои полета може да изискват познаване на местния език. Говорете със своя съветник за стаж IES, за да научите повече.

Вскидневенвие

С пет основни гари и високоскоростни връзки към други италиански градове се чувствате сякаш сте в центъра на всичко. За ежедневното пътуване до стажа си използвайте метрото в Милано, градския трамвай или Ил Пасанте, подземната железница. Докато изследвате града, не забравяйте да направите обиколка на другия специалитет на Милано - храната! На почивката си за обяд се насладете на чиния с ризото alla alt = "milanese и ако е около зимните празници, следвайте я с резен панетоне - манджа!

Преподаватели

Преди да тръгнете, ние работим с вас, за да настроите резюмето си, да подобрите мотивационното си послание и да усъвършенствате уменията си за комуникация и интервю, докато ви подготвяме за работа в нова културна среда. Ще ви бъде гарантирано разположение в местен бизнес или организация, която отговаря на вашите професионални интереси.

Академичен семинар

Докато работите в Милано, вие също ще се запишете на необходимия 3-кредитен семинар за академичен стаж с други стажанти на IES, където ще получите контекст за стажа си, като разгледате културните проблеми на работното място.

Обхванатите теми включват:

 • Разбиране на културата на работното място
 • Подобряване на комуникацията
 • Укрепване на работно отношение и способност
 • Навигиране на проблеми, предизвикателства и възможности, така че да успеете в работата в Милано и когато се върнете у дома

Персонализирани разположения

Координаторът ви за стаж ще работи с Вас, за да намери място в избраната от вас област, където ще работите 25 часа седмично. Преминали сме стажанти в компании и организации в следните области:

 • Счетоводство
 • реклама
 • изкуства
 • Бизнес
 • комуникации
 • Е-търговия
 • образование
 • мода
 • Финанси
 • маркетинг
 • Организации, които не са за печалба
 • издаване

Не виждате ли вашето поле тук? Просто говорете с вашия представител на IES Internships - нови стажове в Милано винаги се добавят!

Курс по италиански език за оцеляване

През първите няколко седмици в Милано ще имате възможност да участвате в курс по италиански език Survival, за да научите някои основни италиански, които ще ви помогнат да се ориентирате в града и работното си място. Този 15-часов курс за оцеляване по италиански език ще бъде по избор и няма никакъв кредит.

курсове

 • Въведение в бизнес програмирането
 • Банково и финансово посредничество
 • Пол в италианското кино от фашизма до третото хилядолетие
 • Пол в италианското кино от фашизма до третото хилядолетие
 • Въведение в бизнес програмирането
 • Управление на марките
 • Иконометрия за бизнеса
 • Семинар за стаж
 • Постановка на Италианската опера
 • Иконометрия за бизнеса
 • Индивидуални проучвания за изпълнение - вокални

Екскурзии

Всички пътувания на терен са незадължителни за стажантите и се прилагат допълнителни разходи. Вашето участие ще зависи от вашата наличност въз основа на работния ви график. Тези пътувания са академични, а не само туристически по своя характер. Потенциалните дестинации включват:

 • Тоскана
 • Северна Италия
 • Швейцарски Алпи

Екскурзиите са допълнителен разход и наличността ще зависи от работния ви график.

Вскидневенвие

Част от това да се почувствате като у дома си в Милано правим всичко възможно, за да ви помогнем да се чувствате в безопасност и грижа. Независимо дали става въпрос за програма за ориентация, която ви кара да се чувствате подготвени, жилище, което е добре разположено и удобно, или мрежови и социални събития с милански професионалисти - всички сме за нашите студентски услуги. Това е само едно от нещата, с които сме известни.

ориентация

Програмата започва с кратка ориентация, за да ви помогне да се запознаете с персонала на IES Abroad Милано, вашите съученици и град Милано. Теми като стажове, настаняване, транспорт, здраве и безопасност са покрити по време на ориентацията. Център Милан е вашето централно място за обучение, подкрепа и среща с други стажанти.

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите на първо място или да откриете най-доброто кафене - да не намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват начина, по който местните студенти живеят. Нашата цел е, че когато напуснете Милано, ще се почувствате като у дома.

Споделени апартаменти

Обзаведените апартаменти са еднополови и обикновено се настаняват от три до шест IES Abroad студенти и стажанти, в двойни или тройни стаи. Някои апартаменти се споделят и с помощник на италианската общност на живо, който ще ръководи вашата културна интеграция. Храна не се предоставя, но апартаментите разполагат с напълно оборудвани кухни с миялни машини. Осигурени са достъп до интернет и пералня.

Homestays

Разположенията се предлагат в домове в Милано в целия град. Това е една безценна възможност да научите повече за италианските семейства от първа ръка и да се ангажирате директно с италианската култура.

Имате частна или споделена стая в дома си и получавате закуска и вечеря всеки ден. Насладете се на другите си ястия в университетски кафенета барове или ресторанти. Времето за пътуване от обикновен дом за настаняване до IES Abroad Milan Center може да варира от пет до 40 минути.

Collegio di Milano - Резиденция Хол

Тази резиденция за италиански и международни студенти по отличие предлага единични стаи със самостоятелна баня и балкон. Удобствата включват компютърна зала, библиотека, малка фитнес зала, кафене, частен парк, охранителна система, кухненски бокс и аудитория за специални културни програми. Всеки ден се предлага закуска и вечеря, а през уикендите се предлага обяд. Пространството е ограничено и студентите са избрани от Collegio въз основа на академични заслуги. Поради допълнителните удобства, тази опция носи допълнителна такса.

Извънкласни дейности

Прекарайте свободното си време, като видите съкровищата на Милано от първа ръка, като "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи, "Дуомо" и местните бутици, художествени галерии и кафенета в района Navigli.

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Пролет 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Пролет 2020 $ 4960 $ 3800 $ 230 $ 8990

Нашият център

IES Abroad Milan Center се намира в оживения исторически център на града, на пешеходно разстояние от Дуомо, „Тайната вечеря“ на DaVinci и Università Cattolica del Sacro Cuore.

Функциите включват:

 • Висококачествени мултимедийни класни стаи
 • Кабинети за музикална практика
 • Студентски салон
 • Дигитално фото съоръжение
 • Лаборатория за редактиране на видео
 • Библиотека и читални
 • Безжичен интернет достъп
 • Ученическа компютърна лаборатория и принтери
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко