Тази награда дава възможност на индивидите да развият теоретично разбиране, заедно с практическите възможности на различни бизнес дисциплини на всички нива на бизнес структурата. Тази награда е идеална за всеки, който иска да разшири разбирането си за бизнеса като цяло или за тези, които се стремят да развият специфични умения на работното място.

Счетоводни и финансови проучвания са популярен избор за студенти, които искат да се преместят директно в професионална счетоводна кариера, както и тези, чиито амбиции са в по-широкото управление на бизнеса. Чрез придобиването на компресивни количествени, изчислителни и аналитични умения ще бъдете позиционирани и квалифицирани да продължите в специализирани и професионални квалификации или да предприемете първите стъпки във вашата финансова или счетоводна кариера.

Обобщение на изследваните единици

Компютъризираните профили (Sage) Софтуерът позволява на учащите да извършват ежедневни оперативни аспекти на компютъризираните сметки. Те включват обработка на счетоводни транзакции, изготвяне на документация за клиенти и доставчици и изготвяне на отчети, като например договорени анализи на кредиторите и резюмета на книгата за продажбите за целите на управлението.

Бизнес финансите е идеален за тези, които имат основна квалификация по компютърна грамотност, които искат да преминат на надзорно ниво в широк спектър от организации. Тази квалификация може да се използва и като основа за по-нататъшно обучение по счетоводство и управление.

За да получите тази квалификация, трябва да изпълните набор от задължителни и незадължителни единици, включително:

  • Знайте как да подготвите бюджетите
  • Бюджетни отклонения и разлики
  • Разберете как бизнесът може да поддържа ликвидност

Поддържане на счетоводни книги и отчети е да се разработи встъпителни практики за водене на счетоводни книги, да се коригират счетоводните отчети, за да се отчетат дейностите на датата на приключване на текущия баланс, които засягат изготвянето на точна търговска сметка, отчет за приходите и разходите и баланс. Кандидатите ще:

  • Проверка и коригиране на грешки, породени от неточни / непълни / липсващи вписвания в дневника и дневниците.
  • Осигурете амортизация на дълготрайните активи, като използвате сметки в регистъра.
  • Сметка за начисления, предплащания, лоши дългове и обезпечаване на съмнителни дългове.
  • Подгответе индивидуални профили в регистрите за покупки и продажби.
  • Подгответе профилите за управление на книгата за покупки и профилите за управление на продажбите.
  • Попълнете разширен пробен вена.

Условия за плащане

Депозит 100 евро

Месечни вноски от € 150

Вътрешните изпити, включени в цената, се удържат, ако е необходимо, срещу такса от 45 евро на тема.

Уроци

Уроци два пъти или веднъж седмично.

Вторник и сряда между 17:30 и 20:00 часа.

Изисквания за вход

Няма официални изисквания за кандидатстване за кандидати, които са придобили тази квалификация, но задължителното владеене на английски език е задължително. В този курс, кандидатите имат възможност и възможност да седят в града

Такса за курс € 850

83, Mannarino Road,
Биркиркара BKR 9084
Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 5 курсове в Learnkey Training Institute »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Задочно обучение
Price
- Депозит 100 евро. Месечни вноски от € 150. При домашни изпити, включени в цената, при необходимост се съпротивлява срещу такса от 45 евро на тема.
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване

Септ. 2019