Ница директно записване - СКЕМА Бизнес училище

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Nice

Защо alt = "Хубаво?

Идиличният начин на живот по френската Ривиера прави пътуването по крайбрежната ивица едно от най-големите удоволствия на живота, като alt = "Хубаво е удобно разположен между Кан и Монако. Но знаете ли, че alt =" Ница също е близо до Sophia Antipolis, добре познатия в Европа научен парк, в който живеят над 1300 международни компании в областта на информационните и комуникационните технологии, биотехнологиите и научните изследвания? Този парк е известен още като Френската Силиконова долина и е мястото, където ще водиш уроците си в SKEMA Business School.

Какво ще проучите

Това е вашата възможност да живеете и да учите заедно с ученици от Франция и от целия свят, като се запишете директно в бизнес училището SKEMA (School of Knowledge Economy and Management). SKEMA, който има акредитация AACSB и EQUIS, постоянно се класира като едно от най-добрите европейски бизнес училища според годишната класация на Financial Times. Известна като глобална бизнес и изследователска школа, SKEMA следва три теми за икономика на знанието: интернационализация, устойчиво представяне и предприемачество и иновации. Бизнес кампусът на SKEMA се намира в сърцето на Софийски Антиполис, където ще се запишете на голямо разнообразие от бизнес курсове, преподавани от английски език.

Вскидневенвие

Френската Ривиера ще бъде Вашата класна стая. Участието в местната общност или в студентските клубове на SKEMA ще обогати вашия опит в обучението и ще предостави отлични възможности за културна интеграция.

IES Abroad alt = "Nice е посветен на подобряване на обучението в чужбина с превъзходни услуги и възможности за пълно изживяване на живота в и около alt =" Nice. Не забравяйте да вземете участие в много дейности и културни събития, които организираме, като класове за готвене, хранителни турове, йога класове, полетни екскурзии и други за шанс да спечелите бляскава и всеобхватна вечер в близките Кан.

Искаме да се чувствате като у дома си във Франция, затова правим всичко възможно, за да ви помогнем да се интегрирате. Нашите възможности за настаняване в alt = „Ница, на около час от Софийски Антиполис, ви предоставя начини да се срещнете и да направите нови приятели, докато нашите културни събития ви запознават с Френската Ривиера.

Преподаватели

Нашата мисия е проста: да Ви предоставим възможно най-високото възможно академично и културно преживяване в чужбина. Ето защо си партнираме с SKEMA Business School.

За бизнес училището SKEMA

Разположено в Софийски Антиполис, SKEMA Business School е глобално бизнес и изследователско училище за студенти, които се интересуват от предприемачество и иновации и бизнес програми. SKEMA се състои от три теми за икономика на знанието: интернационализация, устойчиво представяне и предприемачество и иновации.

С висока класация на Financial Times (6-то място на MSc Financial Markets

Кампусът на София "Антиполис" на SKEMA е дом на около 1 920 студенти всяка година, 43% от които са международни. Този кампус е един от шестте кампуса на SKEMA в целия свят, включително Франция, Китай, Бразилия и САЩ.

курсове

Поемате 15-19 кредита на семестър. Класовете варират от 1-4 кредита, като повечето курсове са по 3 кредита всеки.

 • 2019-2021 Каталог на курсовете на SKEMA
 • Описания на курсовете 2019-2021 SKEMA

Консултиране

В програмата за директно записване Вие сте записан като редовен студент в една от нашите международни партньорски институции. Въпреки че местната приемна институция е мястото, където ще вземете вашите уроци, все още сме тук, за да ви подкрепим напълно.

Консултиране

Избирането и директното записване в курсове в чужбина може да бъде объркващо и непреодолимо - ние Ви предлагаме предопределен съвет, който е специфичен за вашите нужди. Нашата цел е да осигурим подкрепа и напътствия през целия процес на кандидатстване и записване.

Но нашите консултантски служби не спират дотук. Докато сте в alt = "Хубаво, нашият персонал е на разположение, за да ви помогне да преминете в новия си дом.

Персонал на място

Като студент от IES Abroad директно записан в Université alt = "Nice Sophia Antipolis, имате достъп до IES Abroad alt =" Nice Center и персонал, който е специално посветен на вашите нужди. Нашият персонал на място работи с вас и вашата местна институция, за да отговори на всички въпроси относно академичните изисквания, жилищното настаняване или благополучието и безопасността.

поддържа

Нашите услуги за поддръжка за студенти с директно записване са специално разработени, за да ви помогнат да постигнете целите си в чужбина. Знаем, че ученето в чужбина е приключение и понякога може да се нуждаете от помощ или просто някой, с когото да поговорите - затова нашият персонал е там за вас.

Екскурзии

Въпреки че приключението ви започва с alt = "Хубаво, нашите екскурзии и пътувания, свързани с курсове, ви пренасят извън града, за да откриете културата и традициите на вашата страна домакин и извън него. Тези пътувания са частично субсидирани от IES Abroad . Ето няколко възможни дестинации

Марсилия

3 дни | Падането

Разгледайте втория по големина град на Франция и най-голямото средиземноморско пристанище. С многообразното си население ще научите за имигрантското преживяване във Франция, както и за морското наследство на картината-перфектно пристанище Vieux (Old Port) на този стар град.

Кьор Ривиера

1 ден | Падането

Разгледайте Френската Ривиера между alt = "Ница и италианската граница, включително крепости, кацнали села и морски курортни градове.

Италиански граници

1 ден | Падането

Посетете няколко средновековни италиански села, неподвижни по пътищата, включително Бусана Векия, Рокетта Нервина и Долчеаква.

Забележка: Дестинациите, дейностите и продължителността на пребиваване в IES Abroad може да варират в зависимост от срока и наличността.

Пътувания, свързани с курса

Пътуванията, свързани с курса, се организират като неразделна част от курсовете на IES Abroad и допринасят за общите познания на френската култура и общество. Участието се основава на регистрация на курса. Студентите, които не са записани в тези класове, могат да участват (на място) за допълнителни разходи. По-долу са изброени възможните пътувания, свързани с курса:

Sospel

Посетете историческото село Соспел, прибрано в планината по френско-италианската граница. Ще имате възможност да добиете местните маслини, които се изпращат в мелницата за производство на зехтин.

Вентимиля

Вентимилия е първият град през границата от Франция до Италия. Очарователният град Ривиера също е граница на имиграционната криза. Ще посетите Италианския Червен кръст и ще научите за техните усилия за хуманитарна помощ.

Вскидневенвие

Част от това да се почувствате като у дома си във Френската Ривиера прави всичко възможно, за да Ви помогнем да се чувствате сигурни и обгрижвани. Независимо дали това е програмата за ориентация, която ви подготвя за предстоящото, вашето жилище, което е добре разположено и удобно, или полевите пътувания, които ви отвеждат на места извън пресечената пътека - всичко е за нашите услуги за ученици.

ориентация

Програмата започва с ориентация, която ви запознава с IES Abroad alt = "Хубав персонал, ваши състуденти и градът и културата на alt =" Хубаво. Един ден ще бъде прекаран в обиколка на красивия регион на Прованс, със спирки в средновековни села, екскурзоводско обслужване на фабрика за бонбони, пътуване до работеща парфюмерия и други.

Нашата всеобхватна ориентация

Следвайки ориентацията на IES Abroad , започвате кратка програма за ориентация в SKEMA Business School, където ще се срещнете с други студенти и ще научите за академиците и студентския живот.

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите първо или да откриете най-доброто кафене, а не да намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Ние правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват как живеят местните ученици. Нашата цел е, че когато напуснете Alt = "Nice", ще се почувствате като у дома.

Домакини - На живо във френски дом в alt = "Хубаво е с местно семейство. Един или двама ученици живеят във всеки дом. Осигуряват ви закуска всеки ден и пет вечерни хранения седмично. Пране и WiFi са включени.

Апартаменти - Апартаментите се предлагат в целия град. В напълно оборудваните апартаменти се помещават други студенти от IES Abroad . Перални машини се предлагат в или в близост до сградата. Не се осигурява хранене.

Residence Halls - Student Factory е на 15 минути пеша от IES Abroad alt = "Nice Center. Тези частни студийни стаи разполагат с напълно оборудван кухненски бокс и собствена баня. Пералните се намират на място. Без храна.

Извънкласни дейности

Предефинирайте начина, по който живеете и учите в alt = "Ница чрез нашите културни събития, като:

 • Посещения в местните музейни изкуства
 • Обиколка на парфюмерия
 • Регионални класове за готвене
 • Каяк
 • Възможности за доброволци

Университетски клубове

Докато сте във Франция, да се включите в социален или спортен клуб е чудесен начин да се срещнете с местните студенти. СКЕМА предлага повече от 65 студентски асоциации, включително изкуства и култура, околна среда, високи технологии, международни и спортни клубове.

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Пролет 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Пролет 2020 $ 13 210 $ 4095 $ 230 $ 17 535

Академична година

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Пролет 2020 $ 23 295 $ 8085 $ 455 $ 31 835

Стипендии

Стипендии, специфични за програмата

Робърт Макнейл, базиран на нужда от международна стипендия за бизнес

До 3000 долара; се присъжда на 2 студенти всяка година.

Тази стипендия е наречена в чест на Робърт Макнейл, член на Съвета на директорите на IES Abroad в продължение на 25 години (6 години като председател). Отворена за студенти, които имат интерес към международния бизнес. Специалистите могат да включват управление, маркетинг, икономика, финанси, международни отношения и социални и поведенчески науки.

Д-р Уилям Луис получава стипендия за история или международни отношения

До 1875 долара; присъжда се на 4-6 ученици всяка година

Тази стипендия е кръстена в чест на д-р Уилям Луис Гейнс, президент на IES Abroad от 1974-1992 г. Д-р Гейнс е посветена на укрепването на IES Abroad е академичен рамка, разширяване на обхвата на IES Abroad места и осигуряване на финансова основа на организацията.

Отворена за студенти по специалности история или международни отношения.

Учене в чужбина стипендия за бъдещи инженери

До 10 000 долара; присъжда се на 6 студенти всяка година.

Стипендията за обучение в чужбина за бъдещи инженери е създадена от анонимен донор, за да насърчи повече студенти по инженерство да имат обогатяващия и променящ живота опит в чужбина.

Нашият център

IES Abroad Center е стратегически разположен в сърцето на alt = "Хубав и близо до обществения транспорт. Характеристиките включват:

 • Интернет с висока скорост
 • Класните стаи
 • сервизни помещения
 • Студентски салон
 • Достъп до принтера
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited