Общ курс по английски език

Общ преглед

Описание на програмата

Нашите курсове по английски език са подходящи за всеки, от начинаещи до напреднали. Ако искате да подобрите английския си език за академична, лична или професионална употреба, независимо от причините, ние имаме курс за вас.

Изберете интензивността на изследването, за да отговаряте на вашите нужди. Предлагаме стандартен курс, чиято основна цел е да развие четирите умения за говорене, писане, четене и слушане и да повиши информираността ви за това, как работи английският език. Ще научите и ревизирате нов речник, ще подобрите своето произношение и ще изгладите английската си граматика!

Можете да вземете по-интензивни възможности за курсове, които включват допълнителни уроци, които се концентрират върху комуникационните умения, като говорене и слушане.

Независимо от курса, който решите да предприемете, ще следвате CEFR (Обща европейска референтна рамка) във вашите уроци, за да проследите вашето обучение. CEFR е добро средство, което ви дава възможност да обясните езиковото си ниво на работодатели, приятели и образователни институции по целия свят. Прочетете повече за CEFR и как може да помогне на вашето английски обучение.

Учителите в ETC ще положат максимални усилия, за да ви осигурят редица ситуации, в които можете да практикувате уменията си по английски език и да развивате функционални способности и гъвкавост. Ще откриете, че те са поддържащи ръководства в учебния процес. Нашите учители постоянно се развиват и обсъждат нови идеи. Ученият стил на всеки е различен. Нашите учители разработват планове за уроци в тази насока и обсъждат класове, пълни с интерактивни дейности, които подпомагат вашето обучение.

Структура на курса

Стандартен курс

(20 урока = 15 часа седмично).

Сутрешните уроци се фокусират върху четене, писане, слушане и говорене. Ще научите и ще преразгледате новия речник, граматиката и произношението.

Интензивен курс

(24 урока = 18 часа седмично).

Този курс следва стандартната структура на курсовете с допълнителни 4 урока за практикуване на комуникативни умения на седмица.

Тези допълнителни уроци са предназначени да ви дадат шанс да развиете увереността си в говоренето и слушането.

Супер интензивен курс

(28 урока = 21 часа седмично).

Този курс следва интензивната структура на курса с допълнителни 4 урока във всички 4 умения plus произношение и лексикално разширение.

Курс за цялостно потапяне

(40 урока = 30 часа на седмица).

Възползвайте се максимално от обучението си в нашия курс "Пълно потапяне". Изучавайте всички елементи от нашите курсове по общ английски език с много по-висока интензивност. Това е страхотен курс, ако имате висока цел да достигнете за кратък период от време.

1: 1 курс

(един учител за един студент).

Можете да изучавате всеки брой уроци от 1: 1 на седмица, освен ако не сте гражданин на виза, в който случай ще трябва да прекарате поне 15 часа обучение (комбинирано) на седмица.

разписание

Моля, обърнете внимание, че това е примерно разписание и може да бъде променено.

85142_Immagine.jpg

Такси

85143_Immagine1.jpg

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... Научете повече

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Свиване