Париж лято - маркетинг

Общ преглед

Описание на програмата

Paris

Защо alt = "Париж?

Изучете международния маркетинг и управление на марката в alt = "Париж, един от големите градове в света - дом на глобални компании Fortune 500 и луксозни марки, както и кафенета с тротоари, зашеметяващи градини, пазари на открито и други.

Като важен международен бизнес център, който се гордее с един от най-високите БВП на всеки град, alt = "Париж е идеален град за изучаване на маркетинг.

Какво ще проучите

Нашата програма ще разшири вашето разбиране за пазара на луксозни марки и маркетинга на продукти от цял свят. Използвайки примери като Louis Vuitton, Givenchy и Dom Pérignon, вие ще придобиете образователен опит, който не бихте могли да получите в домашния си кампус.

Вскидневенвие

Пътувания, свързани с курса извън класната стая, ще ви изложат допълнително на alt = "Париж, неговата култура и градът като основен център на бизнеса и търговията.

Преподаватели

Нашата мисия е проста: да ви осигури възможно най-високото качество на академичния и културен опит в чужбина.

Нашите курсове ще разширят вашето разбиране за пазара на луксозни марки и маркетинга на продукти по целия свят. Използвайки многото примери, които alt = "Париж може да предложи, тези курсове ще ви дадат образователен опит, който не бихте могли да получите в домашния си кампус.

Студентите приемат 2 курса през лятото. Офертите за окончателен курс ще се определят въз основа на записването и наличността. По-долу са възможни предложения за курсове:

 • Въведение в глобалния маркетинг (3 кредити)
 • Въведение в управлението на луксозна марка (3 кредити)
 • Бизнес етика в междукултурна рамка (3 кредита) - * Очаквайте скоро учебната програма!

Нашите курсове включват и пътувания, свързани с курсове, които допълнително ще ви изложат на alt = „Париж, неговата култура и мястото на града като основен център на международния бизнес.

курсове

Това е списък на планираните курсове. След като сте приети, ще видите списък на окончателните курсове в MyIESabroad акаунта.

 • MK 315 - Въведение в глобалния маркетинг
 • MK 330 - Въведение в управлението на луксозни марки

Екскурзии

Въпреки че вашето приключение започва с alt = "Париж, нашите екскурзии ви пренасят извън града, за да откриете културата и традициите на вашата страна домакин. Тези пътувания са субсидирани от IES Abroad . Ето няколко възможни дестинации:

Фонтенбло

1 ден

Обиколете красивия замък точно извън alt = "Париж. Датирайки от 12-ти век, масивният замък на Фонтенбло предлага маникюрни градини и езера.

Версай

Полудневна

Насладете се на посещението на известния замък на Краля Слънце в цялата му позлатена слава и обиколете великолепните градини и фонтани.

Пътувания, свързани с курса

Пътуванията, свързани с курса, се организират като неразделна част от курсовете на IES Abroad и допринасят за общите познания на френската култура и общество. Участието се основава на регистрация на курса. Примери за минали пътувания, свързани с курсове, са изброени по-долу:

Районът на шампанското

Посетете град Еперне в сърцето на региона Шампан, за да се срещнете с производителите на шампанско и да научите как се прави.

Вскидневенвие

Част от това да се чувствате като у дома си в alt = "Париж прави всичко възможно, за да ви помогне да се чувствате сигурни и обгрижвани. Независимо дали е ориентационна програма, която ви кара да се чувствате подготвени, вашето жилище, което е добре разположено и удобно, или полетни пътувания които ви отвеждат на места извън пресечения път - всички сме за нашите студентски услуги.

ориентация

При пристигане в alt = "Париж, ще участвате в еднодневна ориентация, която включва:

 • Добре обяд
 • Екскурзия с корабче на Сена
 • Уводни сесии за жилищно настаняване, транспорт, здраве и безопасност, както и ежедневния живот в Париж

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите първо или да откриете най-доброто кафене, а не да намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Ние правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват как живеят местните ученици. Нашата цел е, когато напуснете Париж, ще се почувствате като у дома си.

Хостели - Вие оставате във френски дом в град Париж или околностите му. Насладете се на закуска всеки ден и три вечери на седмица с домакините си. Имате възможност да поискате типично настаняване в домакинство или настаняване в бокс.

Апартаменти - Ограничен брой апартаменти са на разположение срещу допълнително заплащане. Апартаментите включват кухненски съоръжения и общи бани. Асистент на IES Abroad живее на място. Храната не е включена.

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Лято 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Лято 2020 $ 5355 $ 1640 $ 135 $ 7130

Стипендии

Стипендии, специфични за програмата

Лятна финансова помощ, основана на нуждите

До 1000 долара.

Отворена за студенти, които кандидатстват и присъстват на лятна програма IES Abroad или IES Internships.

Прегледани критерии за определяне на наградата:

 • Ниво на финансова нужда, определено от информацията, предоставена в заявлението. Приоритет се дава на получателите на Pell Grant.
 • Местоположение на програмата IES Abroad .
 • IES Abroad статут на членство в домашния кампус

Нашият център

Alt = "Парижкият център за бизнес и международни отношения се намира в 15-ти район, в жилищен район между Vaugirard

Функциите включват:

 • Технологично оборудвани класни стаи
 • Високоскоростна WiFi свързаност и достъп до принтера
 • Кът за книги и компютърна зона за студенти
 • Система за сигурност на видео клавиатура
Последна актуализация Ноем. 2019

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко