Пилотна програма за хеликоптер

Общ преглед

Описание на програмата

Интересувате ли се да станете пилот на хеликоптер?

Често се казва, че най-добрият офис е пилотската кабина. Да бъдеш пилот на хеликоптер идва със зашеметяваща гледка, невероятна свобода и приключение с адреналин. Вземането на машина в небето е вълнуващо и понякога променя живота. Не е чудно, че от 2020 г. насам се увеличава търсенето на пилоти.

От 2020 до 2036 г. се очаква търсенето на пилоти с хеликоптери да скочи, оставяйки недостиг от над 49 000 пилоти, според големи авиационни компании като Boeing и Airbus. Но защо?

Това е така, защото нуждата от пилоти в света се увеличава, но има малко одобрени от FAA училища, обучаващи пилоти с хеликоптери. В същото време много пилоти се оттеглят, допълнително увеличавайки недостига.

Това може да е една от най-големите възможности да станете пилот, откакто са измислени хеликоптери. Но какво е необходимо, за да станеш пилот?

Последна актуализация Окт. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Научете повече

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Свиване