Подготвителна едногодишна програма: Холандски като чужд език в академичен контекст

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

На базата на научни изследвания и повече от 25 години опит Linguapolis , езиковият институт University of Antwerp , разработи методи за преподаване на езици по ефективен и мотивиращ начин. Нашите студенти се обучават в стимулираща среда и се ръководят от висококвалифицирани учители. Основните характеристики на нашата програма са взаимодействие, ориентиран към резултатите подход и висока ангажираност на учениците.

Едногодишната програма Холандски като чужд език в академичен контекст е насочена към студенти, които не говорят нидерландски, които искат да се подготвят да влязат във висше образование на холандски език. Програмата се състои от комбинация от пет нива на усвояване на език и три модула, предназначени да задълбочат знанията на участниците: Учебни умения за обучение; Култура, политика и социални отношения; и холандска фонетика и произношение.

128926_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Nieuwjaarsreceptie20172.jpg

Съдържание на програмата

В рамките на усвояването на езика, Linguapolis започва от абсолютно начинаещо ниво и завършва на ниво 5, като тестът за междууниверситет за холандски като чужд език служи като последен изпит. Издържането на този изпит означава, че студентите спазват езиковите изисквания за висше образование и могат да се запишат да учат на холандски във фламандски университет или университетски колеж .

Най-опитните преподаватели от Linguapolis обучават студентите както в процеса на обучението им по език, така и в техния окончателен избор на висше образование . Програмата включва и културни дейности (посещения на музеи, театрални вечери, коледно парти, учебно пътуване до Гент и др.). Студентите могат да участват в Taalmaat , програмата за приятели на езика, съпоставяща студенти с холандско говорещи студенти от различни факултети. Taalmaat създава възможност да практикувате всеки ден холандски с връстници в неформален контекст и реалистична обстановка. Студентите получават и представа за студентския живот, което ще им помогне да се подготвят оптимално за обучението си във Фландрия.

Защо да изберете UAntwerp ?

Срещите с хора от цял свят се оказаха уникален аспект на тази подготвителна едногодишна програма. Всеки имаше своя собствена история и донесе различни гледни точки, традиции ... Тази година ми даде възможност внимателно да размисля върху бъдещите си изследвания . Посещението на лекции по време на отворените дни на университета ми даде възможност да направя основателен избор от широката гама от възможности за обучение във фламандските университети. "

Харун | Мароко

128904_PrepyearDutch_Fotofiche_1180op361_meisjesinzuilengang1.jpg

Прочетете препоръка на уебсайта на училището

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Научете повече

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Свиване