Придобита степен по счетоводство

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Защо счетоводството? Фирмите от всички размери и видове наемат счетоводители! Възможности за работа съществуват в спорта, развлеченията, технологиите, гостоприемството, храната и модата, производството, строителството и всички индустрии! Видовете организации включват всички бизнеси, както и здравни грижи и други организации с нестопанска цел, наказателно разследване и други федерални, държавни и окръжни правителства и агенции. Или се присъединете към счетоводната професия в счетоводна, счетоводна или данъчна подготвителна фирма, за да работите с различни фирми.

Съществуват и много различни видове счетоводство, включително финансови, данъчни, одиторски, държавни и съдебни. Изборът изобилства - открийте какво обичате!

Независимо дали сте тук, за да придобиете ценни умения за наемане на работа и сертификати, да спечелите степента на сътрудниците си или да се заемете с четиригодишна степен, ви каним да се присъедините към нас в програмата на Gateway Accounting.

Счетоводството обхваща принципите на счетоводството, включително бюджетиране, финансов анализ, отчитане на разходите, подготовка на данъци и други търговски аспекти. Учениците се учат да интерпретират цифри и какво всъщност означават за компанията или организацията. Входящите работни места за завършилите счетоводство включват младши или помощник-счетоводител, счетоводител, счетоводител на разходите, счетоводител на имоти и счетоводител на заплати. Ако е на пълно работно време, това е двугодишен (4 семестър) курс на обучение, ако курсовете се вземат на пълен работен ден.

Всички програми за асоциирани бизнес и информационни технологии са напълно акредитирани и в добро състояние с Акредитационния съвет за бизнес училища и програми.


Какво прави изчерпателната счетоводна програма на Gateway?

Работни места

 • 86.2% от завършилите в Gateway Accounting са наети в рамките на шест месеца след завършване на средно 16.84 $ / час. (2016 г. Проучване за последващи проучвания)

Постигане на успех в стъпките

 • Кариерни Pathways : Счетоводител на малкия бизнес, чиновник или данъчен сертификат. Спечелете първата си кариера Pathway сертификат в 1 или 2 семестъра.
 • Счетоводител Асистент Диплома: Изпълнете този етап в рамките на 1 година (2 семестъра, ако е на пълно работно време).
 • Associate degree: Постигане на академична степен по счетоводство за 2 години (4 семестъра, ако е на пълно работно време).
 • 4-годишни възможности за трансфер: До 66 кредита чрез споразумения за трансфер с 4-годишни колежи и университети. Въведете колежа като младши в множество институции, включително UW-Parkside.
 • Допълнителни сертификати: Да увеличите знанията, уменията и възможностите си за намиране на работа.

гъвкавост

 • Учебни класове в кварталите Рачин, Кеноха и Елхорн с вечерни и дневни опции.
 • Онлайн опция по заявка за всички курсове, изисквани за академичната степен.
 • Смесете и подхождайте на класовете в клас с онлайн класове, които да отговарят на вашите нужди.
 • Участвайте в счетоводни курсове целогодишно.

Опит в реалния свят

 • Инструктори с опит в реалния свят и курсове с реални задачи.
 • Възможности за реален опит в курсовете Ви: стажове; Счетоводство - Обслужване на обществения интерес, счетоводството за данък върху доходите и BizSquad.
 • Ръководен опит със софтуера на работодателите стойност: Excel, QuickBooks, Word и Intuit ProConnect данъчен софтуер.

Свържи се

Много възможности ви свързват с Gateway, вашите инструктори, съученици и бизнес общността.

 • Разширявайте хоризонтите си с възможности за обучение в чужбина.
 • Участвайте и мрежа в студентски организации, като бизнес професионалисти в Америка (BPA) и Collegiate DECA.
 • Работете с екип, който да подпомага бизнеса в района на BizSquad.
 • Възможностите за доброволци включват VITA (помощ за доброволен данък върху доходите).

Порталните бизнес програми са национално акредитирани

 • Национална акредитация означава, че програмите за Gateway, учебните програми и членовете на персонала отговарят на строгите стандарти, определени от Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP), и дават възможности за обучение на равенство с четиригодишните колежи в Уисконсин и в цялата страна.
 • Gateway Technical College е първият технически колеж в Уисконсин, който получава това отличие, което е високо ценено от нашите 4-годишни университетски партньори.


Учене чрез правене

Всеки от класовете "Счетоводство" на Gateway дава възможност на учениците да научат умения, като правят точно това, което ще бъде направено по време на работа. Учениците се учат в реални сценарии и проекти. Студентите получават умения в областта на софтуерните работодатели - QuickBooks, Excel, Word, Intuit ProConnect данъчен софтуер и PowerPoint. Това е, което прави завършващите в Gateway счетоводство толкова работоспособни!

BIZ Squad дава възможност на студентите да придобият опит в работата на екип от проекта, който включва студенти по счетоводство и други бизнес програми. Счетоводните стажове осигуряват практически счетоводен опит в общността. Спечелете опит, докато служите на общността в счетоводство - Обслужване на обществения интерес или като доброволец за доброволно подпомагане на данъците върху доходите (VITA).


Изисквания за прием

 1. Студентите трябва да подадат молба и да платят такса от 30 щ.д.
 2. Учениците трябва да завършат оценките за четене, писане и математика.
 3. Студентите трябва да представят официален документ за гимназията, GED или HSED.


Изисквания за дипломиране

 1. Минимум 64 кредита със средна стойност от 2,0 или повече.
 2. * Средно от 2,0 ("С") или по-високо за тези основни курсове.

За пълен списък на изискванията за дипломиране проверете Наръчника за ученици.


Програмни предложения

След дипломирането

Има различни възможности за кариера, тъй като всяка индустрия се нуждае от счетоводители. Завършилите програмата за степен "Счетоводство" на Gateway често работят като счетоводител, счетоводител или помощник-счетоводител в сметки за получаване, дължими сметки, заплати или данък върху дохода. За да видите какво може да ви заинтересува, посетете уеб сайта на Американския институт на сертифицираните експерт-счетоводители (AICPA) за интерактивен поглед върху счетоводните кариери или към Американския институт за професионални счетоводители (AIPB).


Сертификация за промишлеността

Gateway Technical College счетоводна програма имат право да се явят на няколко сертификационни изпита, които им дават възможност за получаване на допълнителни свидетелства за наемане на работа. Националната асоциация на сертифицираните обществени книжари (NACPB) предлага тестове за счетоводство, заплати и данъчни удостоверения. Допълнителните сертификати, които са на разположение на завършилите, включват сертифициран асистент на Американския институт на професионалните книжари (AIPB); Сертифициран потребител на QuickBooks; и сертификация на Microsoft Office Specialist (MOS), Excel и Excel Expert. Данъци върху доходите Счетоводителите получават сертификат VITA като част от курса.


работа

Счетоводителите, счетоводителите и служителите по одита изчисляват, класифицират и записват цифрови данни, за да водят пълна финансова документация. Те изпълняват каквато и да е комбинация от рутинни изчислителни, осчетоводяващи и проверяващи задължения, за да получат първични финансови данни, които да се използват за поддържане на счетоводни записи. Те също така могат да проверяват точността на данните, изчисленията и осчетоводяванията, свързани с търговските сделки, записани от други работници.

Според Бюрото по трудова статистика броят на служителите на счетоводители, счетоводители и одитори се очаква да нарасне с 14% през 2020 г. Средната годишна заплата на служителите в счетоводството, счетоводството и одита е била $ 36,430 през 2015 г. Цените се увеличават с по-голям опит и образование , Студентите, които продължават да получават сертификат в конкретни области на счетоводството, ще получат по-голям потенциал за печалба.

По-конкретна информация в зависимост от вида на работа и вашия прогрес можете да намерите на счетоводния кариерен Pathway на Gateway Technical College .

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’ ... Научете повече

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’s strong education and hands-on, real-world training through 65 different programs provides the foundation for more than 21,000 students to earn the skills to a new career – or better themselves in their current one. Свиване
Kenosha , Elkhorn , Расин , Sturtevant , Walworth , Kenosha + 5 Още По-малко