Приложен бизнес

Общ преглед

Описание на програмата

За програмата

Искате да започнете в колежа, но не сте сигурни къде да започнете? Интересувате ли се от постигане на преднина в света на бизнеса? Двугодишната степен на Канзас-държавната политехника в приложния бизнес може да е точно това, което търсите. Тази двугодишна диплома ще ви позволи да успеете в бизнес позиция или да продължите с бакалавърска степен в една от многото бизнес сфери. Тази програма ще подобри вашето образование в бизнеса, счетоводството и управлението.110093_Undergrad_GeneralClassroom2.jpg

Kansas State University Polytechnic Campus прилаган за бизнес степен (ABA), се оказа успешен за лица, които искат да започнат успешна кариера в колеж, но не са сигурни откъде да започнат. Потенциалните студенти, които се интересуват от това да се включат в професионалния бизнес свят, може да помислят да започнат с академична степен в приложния бизнес. Курсовата работа по тази програма помага на учениците да развият умения, необходими за да се конкурират в предизвикателни бизнес кариери.

Фирмите и работодателите непрекъснато търсят служители, които стоят над тълпата. След като спечелиха сътрудник на приложна степен по бизнес, студентите от Канзас държавни политехнически предприятия навлязоха на пазара на труда с различни предимства пред кандидатите, кандидатстващи с дипломи за средно образование или ГЕР. Приложната бизнес степен дава на кандидатите конкурентно предимство, осигурявайки солидна среда в бизнеса, счетоводството и управлението. С повишаване на знанията и разбирането на това какво означава да успееш в бизнеса, сътрудник на приложната бизнес степен позволява на завършилите да превъзхождат различни бизнес позиции на входа.

Много студенти от АБА избират да продължат обучението си и продължават да получават бакалавърска степен в други области на бизнеса. Тези, които искат да продължат обучението си след завършване на асоциираната си степен, могат да продължат обучението си в бизнеса в кампуса в Манхатън, след като се срещнат с изискванията на GPA и курсовете по програмата в рамките на Колежа по бизнес администрация.110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

съоръжения

Учебните часове се провеждат в политехническия кампус. Много курсове се предлагат чрез онлайн програма за обучение Global Campus .

Свържете се с нас

За повече информация относно програмата за приложни бизнес програми или за кандидатстване за прием, се свържете с офиса на Канзас-членка за политехнически допускания по телефона на адрес 785-826-2640 или на e-mail на polytechnic@k-state.edu .

Академична учебна програма

Приложната степен "бизнес" ще ви даде конкурентно предимство, като осигури не само опит в бизнеса, но и разбиране за това, което е необходимо, за да бъде успешна.

Степента на този сътрудник ще ви позволи да успеете в основна бизнес позиция или да продължите с бакалавърска степен в много области. Тази програма ще подобри вашето образование в областта на бизнеса, счетоводството и управлението.

Приложен бизнес (pdf)

Последна актуализация Февруари 2019

За учебното заведение

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Свиване