Нашите програми за младежи имат начални дати на всеки 2 седмици от 3 юни 2019 г. Когато ЕТК е затворена поради банков празник, ще бъде осигурена пълна екскурзия за всички младши студенти.

Информация за младата възраст

Минималната възраст за отделни * студенти да учат в ETC International College е 16 години между септември и май.

* не включва студенти, посещаващи ЕТК като част от група или с родителите си.

  • Следва да се получат подробности за роден език за всички млади студенти преди издаването на документа.
  • Подписаните формуляри за разрешение за родителски права (подписани от родителя) трябва да бъдат получени за всички млади студенти преди издаването на документа.
  • Трябва да резервирате програма за младежи.
  • Максималната продължителност на един ученик на възраст 15 години и по-малко, може да остане в ЕТС Homestay е 26 нощувки (освен ако не може да бъде намерено подходящо приемно семейство).

Застраховка

Застраховката НЕ е включена или предоставена от ETC. Моля, уверете се, че имате правилна застраховка преди пътуване.

Примерна графика

Ние внимателно изградихме нашите Junior програми, за да включим здравословен баланс на работа и игра. Моля, имайте предвид, че това е примерна графика. Дейностите и часовете подлежат на промяна.

85146_Immagine1.jpg

Резидентна програма

Какво включва? (на седмица)

Студентите, които резервират Junior Residential Program, ще бъдат настанени в една от нашите 3 жилища (в зависимост от наличността) на пешеходно разстояние от ETC. С видеонаблюдение и персонал на разположение на място 24/7, студентите са безопасни и сигурни в нашата жилищна квартира. Студентите се придружават до и от училище от член на персонала на ЕТС. Всички стаи се предлагат като общи стаи с до 3 други души.

Джуниър Резиденции

Младите студенти, които избират пакета за пребиваване, ще бъдат настанени в някоя от нашите жилища, в зависимост от наличността.

Всички стаи са общи с 1, 2 или 3 други гости и включват закуска и вечеря. Обядът ще бъде осигурен на адрес ETC. Тези жилища са подходящи само за групи и индивидуални младши студенти, следващи жилищната програма.

Homestay програма

Нашата Homestay Junior програма предоставя помещения за настаняване в една от нашите местни семейства. Транспортът между настаняване и училище е включен за всички студенти, следващи програмата Homestay Junior. Студенти на възраст между 13 и по-малко ще имат пикап от врата до врата. Студентите на възраст 14 и 15 години ще получат автобусен паспорт.

Всички наши родители са проверени и редовно инспектирани от DBS. Студентите ще имат удобна, чиста стая, включваща една седмица пране.

Обяд се предлагат от понеделник до петък в кафенето ETC.

Бюджетна програма: Само на 15 години

Младите ученици на възраст 15 години след нашите програми за млади хора могат да се възползват от пакетите с намалени цени, когато пристигат и заминават за избрани неделя през пиковия сезон.

Кога

  • Всяка неделя между 30 юни - 11 август 2019 г.

пъти

Услугите за трансфер от летището ще работят на всеки няколко часа за:

  • Пристигания: между 10:00 - 19:00 (групово качване на микробус)
  • Отпътуване между 10:00 - 19:00 (отпадане на минибус в група)

Където

  • Пристигания: между летище Хийтроу и настаняване на студентите
  • Отпътуване: между ETC International College и летище Хийтроу
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 4 курсове в ETC International College »

Последна актуализация Март 14, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 2020
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
По място
По дата