Ако искате да реализирате своята страст към гастрономията , да развиете професионални умения чрез всеобхватни курсове и стажове, и да изпитате Европа, докато получавате мечтаната си кариера , тази програма е за вас.

В тази нова международна кулинарна програма учениците ще имат възможност, след два месеца след изучаване на кулинарното изкуство в Kul IN , да продължат образованието си в училището по бизнес и хотелско управление в Люцерн, Швейцария.

Като част от двумесечната кулинарна програма в Kul IN , учениците ще научат основни кулинарни техники , ще работят с различни съставки и храни, ще се научат да боравят с професионално оборудване, да приготвят а-ла-карт ястия и да създават менюта. В хода на програмата студентите ще придобият уменията, необходими за процъфтяване в професионалната кухня.

Партньорското училище от Швейцария предлага на студентите възможност да развият допълнително своите кулинарни умения и знания чрез задължителна програма за стаж и с помощта на високопоставени лектори от цял свят. Програмата се фокусира върху европейската кухня, но студентите ще получат и знания за печене, сладкиши, дегустация на вино и управление.

Програмата цели да гарантира, че студентите ще увеличат перспективите си за кариера в конкурентен и разнообразен свят, който е кулинарната индустрия.

1. Обучение в Сисак

Като част от двумесечна кулинарна програма, учениците ще се учат чрез интензивни практически уроци. Те ще получат знания за основните кулинарни техники , ще работят с различни съставки и храни, ще се научат да боравят с професионално оборудване, ще приготвят а-ла-карт ястия и ще създадат менюта. В хода на програмата студентите ще придобият необходимите умения, за да функционират самостоятелно и да процъфтяват в професионалната кухня. Те ще продължат образованието си в Швейцария. Уроците и курсовете са на английски език.

2. Обучение в Люцерн

Програмата продължава 10 седмици и продължава в партньорското училище Business

3. Стажове

Тримесечният стаж в швейцарските хотели и ресторанти е задължителна част от програмата и възможност за придобиване на професионален опит в най-добрите професионални кухни , както и за получаване на първите възстановявания на разходите по време на обучението. Стажовете предоставят на студентите опит и знания и са ценна препоръка, която ще повиши перспективите на студентите за кариера в кулинарната индустрия.

При успешно завършване на програмите Kul IN и BHMS студентите се награждават:

  • Професионален сертификат за готвач
  • Сертификат за кулинарни изкуства

Продължителност на програмата: 7 и половина месеца (2 месеца в Kul IN 10 седмици в BHMS 3 месеца стаж)

Такса за обучение на ученик: 17.000,00 евро (с ДДС)

Таксата за обучение включва:

  • Пълна кулинарна програма
  • Стажовете
  • Настаняване в град на проучването (Сисак, Люцерн)
  • Обяд - от понеделник до петък (Сисак, Люцерн)
  • Организиран транспорт по време на полеви и полеви пътувания
  • Транспорт от летището (Швейцария) при пристигане
  • Задължително здравно осигуряване по време на училище в Швейцария
  • Виза по време на училище в Швейцария

За нашите студенти по ранна птица, ние предлагаме отстъпка от 200 € за обучение. За да вземете този ваучер, трябва да завършите процеса на кандидатстване и да платите обучението два месеца преди началната дата на програмата.

За да Ви предоставим пълния опит от обучението в Culinary Institute Kul IN Ви каним да посетите нашата виртуална обиколка.

Началният период за програмата е започнал!

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 4 курсове в Culinary Institute Kul IN »

Последна актуализация May 14, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 19, 2019
Окт. 21, 2019
Duration
Редовно обучение
Price
17,000 EUR
Deadline
Юли 19, 2019
Септ. 20, 2019
По място
По дата
Start Date
Авг. 19, 2019
End Date
Окт. 18, 2019
Крайна дата за записване
Юли 19, 2019
Start Date
Окт. 21, 2019
End Date
Дек. 20, 2019
Крайна дата за записване
Септ. 20, 2019

Авг. 19, 2019

Location
Крайна дата за записване
Юли 19, 2019
End Date
Окт. 18, 2019

Окт. 21, 2019

Location
Крайна дата за записване
Септ. 20, 2019
End Date
Дек. 20, 2019