Прочетете официалното описание

Ако искате да реализирате своята страст към гастрономията , да развиете професионални умения чрез всеобхватни курсове и стажове, и да изпитате Европа, докато получавате мечтаната си кариера , тази програма е за вас.

В тази нова международна кулинарна програма учениците ще имат възможност, след два месеца след изучаване на кулинарното изкуство в Kul IN , да продължат образованието си в училището по бизнес и хотелско управление в Люцерн, Швейцария.

Като част от двумесечната кулинарна програма в Kul IN , учениците ще научат основни кулинарни техники , ще работят с различни съставки и храни, ще се научат да боравят с професионално оборудване, да приготвят а-ла-карт ястия и да създават менюта. В хода на програмата студентите ще придобият уменията, необходими за процъфтяване в професионалната кухня.

Партньорското училище от Швейцария предлага на студентите възможност да развият допълнително своите кулинарни умения и знания чрез задължителна програма за стаж и с помощта на високопоставени лектори от цял свят. Програмата се фокусира върху европейската кухня, но студентите ще получат и знания за печене, сладкиши, дегустация на вино и управление.

Програмата цели да гарантира, че студентите ще увеличат перспективите си за кариера в конкурентен и разнообразен свят, който е кулинарната индустрия.

1. Обучение в Сисак

Като част от двумесечна кулинарна програма, учениците ще се учат чрез интензивни практически уроци. Те ще получат знания за основните кулинарни техники , ще работят с различни съставки и храни, ще се научат да боравят с професионално оборудване, ще приготвят а-ла-карт ястия и ще създадат менюта. В хода на програмата студентите ще придобият необходимите умения, за да функционират самостоятелно и да процъфтяват в професионалната кухня. Те ще продължат образованието си в Швейцария. Уроците и курсовете са на английски език.

2. Обучение в Люцерн

Програмата продължава 10 седмици и продължава в партньорското училище Business

3. Стажове

Тримесечният стаж в швейцарските хотели и ресторанти е задължителна част от програмата и възможност за придобиване на професионален опит в най-добрите професионални кухни , както и за получаване на първите възстановявания на разходите по време на обучението. Стажовете предоставят на студентите опит и знания и са ценна препоръка, която ще повиши перспективите на студентите за кариера в кулинарната индустрия.

При успешно завършване на програмите Kul IN и BHMS студентите се награждават:

  • Професионален сертификат за готвач
  • Сертификат за кулинарни изкуства

Продължителност на програмата: 7 и половина месеца (2 месеца в Kul IN 10 седмици в BHMS 3 месеца стаж)

Такса за обучение на ученик: 17.000,00 евро (с ДДС)

Таксата за обучение включва:

  • Пълна кулинарна програма
  • Стажовете
  • Настаняване в град на проучването (Сисак, Люцерн)
  • Обяд - от понеделник до петък (Сисак, Люцерн)
  • Организиран транспорт по време на полеви и полеви пътувания
  • Транспорт от летището (Швейцария) при пристигане
  • Задължително здравно осигуряване по време на училище в Швейцария
  • Виза по време на училище в Швейцария

За нашите студенти по ранна птица, ние предлагаме отстъпка от 200 € за обучение. За да вземете този ваучер, трябва да завършите процеса на кандидатстване и да платите обучението два месеца преди началната дата на програмата.

Началният период за програмата е започнал!

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 6 курсове в Culinary Institute Kul IN »

Последна актуализация April 16, 2019
Този курс е Campus based
Start Date
окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
17,000 EUR
По място
По дата