Програма за подготовка на магистър

Общ преглед

Описание на програмата

Програма с изключително качество, проектирана с и за университетите

Кандидатът за подготовка на магистър е най-добрата подготовка за успех на избраната от вас следдипломна квалификация и в бъдещата си кариера - тя ви гарантира, че се впускате и сте на път.

Подготовката на Учителя е за:

 • Всеки, който иска да повиши нивото си на английски език преди диплома за следдипломна квалификация
 • Тези, които искат да осигурят академичните си умения, необходими за успешно следдипломно обучение на английски език
 • Всеки, който желае да се подобри тяхната кариера Pathway или перспективи развитие на уменията и следдипломно обучение
 • Работодатели / спонсори, които искат да повишат квалификацията си чрез следдипломна квалификация и желаят еднократно решение с академична и езикова подготовка и процесите на кандидатстване

Предимства на квалификацията за подготовка на майстора

 • Гарантирано прогресиране до хиляди магистърски степени във водещи университети. Тревожи се дали ще получите място
 • Уникална услуга за обслужване на едно гише. Намалява стреса от кандидатстване за всеки университет отделно и се опитва да намери точното място за контакт
 • Научните умения и знанията и способностите в английския език, ще трябва да постигнете квалификация по PG. Осигурява ви не само да влезете, но сте готови да продължите с обучението си - някои от нашите ученици казват, че са по-добре подготвени от студентите в Обединеното кралство

Какво е подготовката на господаря?

Кандидатът на NCUK за подготовка на магистратура дава гарантиран достъп до следдипломна квалификация след успешно завършване. Включва:

 • Тематичен модул - изберете от мениджмънт, науки за живота, инженерство
 • Методи на изследване - този модул се оценява с дисертация или проектно предложение. Той ви позволява да извличате и оценявате информация от литературата и мрежата; качествени и количествени изследователски методи; планиране на изследователски проекти; манипулиране и анализиране на данни; конвенции за интелектуална собственост.
 • Ориентация към западното изследване - този модул ви запознава с големите разлики между ученето в родната си страна и изучаването в западна университетска обстановка. За този модул няма официална оценка.
 • Английски за академични цели - този модул ви дава английска квалификация, която е призната от университетите на NCUK и може да се използва за визови цели. Модулът има за цел да развие вашите умения по английски език с акцент върху академичния английски език.

Какви са началните дати и колко време отнема?

Имаме прием през септември, януари и март за курсове, които варират между 10, 20 или 30 седмици на базата на текущото ви ниво на английски език. Това означава, че можете да планирате съответно времето и инвестициите си. С програмата Pre Masters и едногодишните магистри във Великобритания можете да се върнете на кариерата си по-бързо от всеки друг.

Ще получа помощ за кандидатстване за моите господари?

Само квалификациите на NCUK ви осигуряват достъп до уникалната ни услуга за поддръжка на разположение. Това означава, че правите едно заявление и NCUK следвате приложенията към всеки отделен университет от ваше име. Освен това ще получите и експертни съвети относно възможностите за степени и вашето лично изявление. Алтернативните маршрути в следдипломна квалификация означават, че трябва да направите няколко заявления, по една за всяка програма, за която искате да кандидатствате.

КАКВО МАГАЗИНИ МОГАТ ДА ИЗУЧАВАМ?

NCUK студентите имат избор от хиляди курсове. Независимо дали искате да учите изкуство или компютърни науки и инженерство, науки за живота и фармация или бизнес, право и управление, Вашата квалификация NCUK ви гарантира две условни оферти и едно гарантирано място.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university. Свиване