Сертификат за визуални ефекти и редактиране за съвременни медии

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Вече сте създател и дизайнер, дисциплиниран и иновативен мислител, който въвежда идеи в живот с графичен дизайн, фотография, излъчване или анимация. Ако имате основни умения за редактиране на видео и компютър и знаете пътя си към Adobe Photoshop и имате диплома под колана си, за да го докажете, вие сте готови да разширите уменията си за пост-производствената индустрия с дипломен сертификат за визуални ефекти и редактиране за съвременни медии.

Вие ще работите с други бъдещи лидери в областта, както и самостоятелно, за да развиете професионални техники и терминология, за да използвате софтуер за видео и аудио редактиране, анимация, 3D анимация, композиране и Visual FX. Вие също така ще получите практическо обучение и стаж в пост-производствената индустрия, придобивайки ценно обучение за работа и индустриални мрежи. Постпродукционните ви умения ще бъдат практични, но все пак достатъчни, за да можете да приложите това, което знаете, в различни работни места в индустрията. Ще научите как да работите с дигитални данни и ще практикувате работа по сроковете в реални клиентски настройки.

Ще излезете от програмата с уменията, знанията и практическите инструменти за кариера в съвременния медиен пейзаж. Ще можете да покажете на потенциалните си работодатели творческите си способности с професионална демо-машина и теориите, които научите, ще ви помогнат да се подготвите за динамичните промени, които тази индустрия изисква.

Брок университет съвместна степен / диплома

Brock University и Fanshawe College са разработили споразумение за артикулация, за да позволят на квалифицираните студенти да получат и четиригодишна бакалавърска степен със специалност "Философия" и сертификат за визуални ефекти и редактиране за съвременни медии. Студентите могат да започнат в Брок или Фаншауе и да получат кредитен превод по това споразумение.

Изисквания за прием - 2019/2020

Диплом за колеж в Онтарио или Разширен диплом за колеж Онтарио, или Сертификат за завършен Fanshawe College в Онтарио от Fanshawe College в:

 • Излъчване - телевизия ИЛИ
 • Изобразително изкуство ИЛИ
 • Мултимедийно проектиране и производство ИЛИ
 • Интерактивен медиен дизайн ИЛИ
 • Дизайн и производство на интерактивни медии ИЛИ
 • Графичен дизайн ИЛИ
 • 3D дизайн на анимация и характер ИЛИ
 • Фотография ИЛИ
 • Дизайн на видеоигри
  (Забележка: минимум „B“ средно или 3.0 GPA от някоя от горните програми)
  ИЛИ
  Еквивалентна квалификация от друга институция според преценката на Колежа
  (Забележка: минимално средно „B“ или 3.0 GPA)
  ИЛИ
  Професионален опит и опит, преценен от Колеж, за еквивалентен на горното.

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Препоръчителна академична подготовка

 • Адобе Фотошоп

Препоръчителна лична подготовка

 • Студентите трябва да притежават основни умения за редактиране на видео и компютърни умения.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.
 4. Предпочитание ще бъде дадено на завършилите Fanshawe College на Fanshawe College Broadcasting - Телевизионната програма, като най-скорошните завършили имат приоритет.Забележка:

Кандидатите с по-малко от средното за „Б“ ще се разглеждат само по препоръка на Академичния ръководител.

курсове

Визуални ефекти и редактиране на съвременни медии-2019/2020
Ниво 1

Резиденция на програмата

Студентите трябва да попълнят минимум 9 кредита в тази програма в Fanshawe College да изпълнят изискването за резидентство по програмата и да завършат тази програма

Кариерни възможности

Завършилите програмата за визуални ефекти и редактиране за съвременни медии ще работят във видео- или филмова редакция, визуални ефекти, композиране, анимация и графика.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко