Сертификат за дипломи в Бизнес Анализ

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Ще придобиете умения за извличане на значими идеи от много големи и сложни набори от данни, за да подкрепите вземането на бизнес решения. Ще се научите как да събирате, курирате, манипулирате, кодирате и съхранявате набори от данни, така че те да могат да бъдат анализирани и добивани по такъв начин, че да могат да бъдат използвани повторно и да се използват за решаване на предизвикателства и прогнозиране на тенденции във всякакъв размер и вид бизнес. Ключовите области на изследване включват проектиране и управление на бази данни, бизнес анализи, пазарни проучвания, извличане на данни и вземане на решения чрез анализи.

Моля, обърнете внимание, че академичната програма непрекъснато се преразглежда и ревизира, за да се гарантира, че програмите и курсовете на камбрия продължават да бъдат подходящи. Колежът си запазва правото да анулира или да промени по всяко време курса или програмата, таксата, процедурата или мястото в университета.

Изисквания за прием

Кандидатите трябва да са дипломи, дипломи или дипломи от Колежа на Онтарио или еквивалент.

Задължителни курсове:

  • Всяка математика от клас 12 (C) или (U) (силно се препоръчва MCT4C)

Силно препоръчително:

  • Владеене на Microsoft Excel

Студентите, които не притежават основополагащата математика, ще трябва да преминат курса за преодоляване преди регистрацията.

Кандидатите, чийто език не е английски, трябва да представят доказателство за владеене на английски език. Cambrian College приема TOEFL, или IELTS, или еквивалентен тест, за да удовлетвори изискванията ни за прием на английски език.

Доставка на програмата

2019-2020

Тази програма ще се изпълнява по следните условия:

Програма за изследване

Семестър 1
или BUS 1142 Проектът Capstone
или разположение
7 Кредити 7 Общо кредити 49

Възможности за работа

Специалистите по анализ на данни могат да работят самостоятелно или с ИТ екипи, да добиват данни от първични и вторични източници, да анализират и интерпретират резултатите, да определят и прогнозират тенденциите, да предоставят кратки доклади и да проектират, създават и поддържат бази данни.

Те работят за широк спектър от индустрии, включително правителствени, приложни изследвания, човешки ресурси, здравеопазване, продажби и маркетинг. Обикновените заглавия могат да включват анализатор на данни, анализатор на данни и анализатор на информация за клиентите.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Our College has a vibrant community of more than 11 000 learners, with over 4100 students in 80 full-time programs, and over 7000 students in almost 900 part-time courses and programs across three cam ... Научете повече

Our College has a vibrant community of more than 11 000 learners, with over 4100 students in 80 full-time programs, and over 7000 students in almost 900 part-time courses and programs across three campus locations in northern Ontario: Sudbury, Espanola, and Little Current / Manitoulin Island. Свиване