Сертификат за управление на информационната сигурност

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Защитата на личната и личната информация на индустриите и хората не е само жизненоважна и важна кариера, но също така никога не е била по-търсена. Ако сте технически настроени и искате да добавите към вече внушителното си резюме, програмата за управление на информационната сигурност ще даде на бъдещата ви кариера тласък, от който се нуждае.

За да се впишете в натоварения си график, програмата е достъпна 100% онлайн или в традиционен формат (пълно или непълно работно време) със септември, януари или май. След като изберете график, който най-добре отговаря на вашите нужди, ще научите как да управлявате както оперативните, така и стратегическите аспекти на информационната сигурност. Само за осем месеца ще развиете уменията си, за да определите как даден бизнес е уязвим и как най-добре да защитите тяхната информация. Ще научите и подробни практически аспекти на сигурността, като анализ на риска, тестване на уязвимости, писане на политики за сигурност, прилагане на контроли за достъп и извършване на одити на сигурността.

Когато завършите, вашите възможности за кариера ще бъдат толкова разнообразни, колкото и бъдещите ви клиенти. Работа като анализатор на сигурността в публичния или частния сектор. Дайте сигурност на кариерата си, като същевременно помагате на компаниите да пазят данните си безопасни.

Изисквания за прием

 • Дву- или тригодишна диплома за колеж или степен в областта, свързана с изчисленията
  ИЛИ
  Приемлива комбинация от свързан с тях трудов стаж и образование след средното образование, както е преценено от колегиума, е еквивалентно на горното.

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Препоръчителна академична подготовка

 • Предишно професионално или IT образование и / или обучение и / или професионален опит.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.

курсове

Управление на информационната сигурност-2019/2020
Ниво 1

Кариерни възможности

Тази програма ще подготви завършилите да се възползват от нарастващите възможности в областта на информационната сигурност. Завършилите обучение ще бъдат предимство за всеки отдел за поддръжка на информационните технологии или конкретно като част от екип по сигурността, почти във всички сектори на бизнеса. Впоследствие, с подходяща база от опит, завършилите могат да очакват да намерят възможности като анализатори на сигурността и консултанти или в ролята на мениджърите по сигурността. Те ще получат позиции като анализатори на сигурността, одитор на информационната сигурност, анализатор на мрежовата сигурност, специалист по ИТ техническа сигурност и специалист по сигурността на риска и риска от уязвимост.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко