sydney

Преглед

Трудно ще е да седнете неподвижно, докато учите в чужбина в Сидни това лято! Тази програма гарантира, че няма да ви е нужно - с ангажиращи курсове, възможности за обучение на място и организирани културни събития, няма да имате тъп момент. Изпълнете изискване за дипломиране или изпробвайте нещо ново, независимо от това, което изберете, ще научите повече за Австралия и за себе си, отколкото някога можете да у дома. В допълнение към вашите курсове, ще се проведе четиридневно обучение в Централна Австралия (Улуру и Алис Спрингс), което е включено във вашата програмна такса.

Искаме да се чувствате като у дома си в Сидни, така че ние правим всичко възможно, за да ви помогнем да се интегрирате в живота в града. Отвъд класната стая предлагаме разнообразни културни възможности, които да ви помогнат да опознаете местната култура. Добре дошли в чужбина!

Бързи факти

 • Център: IES Abroad Сидни
 • Град: Сидни
 • Държава: Австралия
 • Програмни кредити: 6 кредита
 • Език на обучението: английски
 • Език Предпоставки: Няма

Дати на програмата

След като бъдете допуснати, направете справка в секцията Travel Dates на информацията Predeparture в MyIESabroad сметката преди пътуването на резервацията.

Лято 2018

7 юни - 19 юли

Предстоящи крайни срокове за кандидатстване:

Срокът за кандидатстване е изтекъл

Преподаватели

Мисията ни е проста: да ви осигури възможно най-доброто обучение в чужбина - което включва висококачествени академични и културни изживявания. Записвате се в следните два курса и печелите общо 6 кредита.

CU / HS 255 - австралийска политика, общество и идентичност: 1788 - настояще

Този курс предлага задълбочено запознаване с историята, обществото и културата на Австралия и има за цел да отговори на това, което означава да бъдеш австралиец. Получете признание за тази земя и нейните хора, както и за нова перспектива за Съединените щати.

IR / IB 393 Водещи в различни култури: принципи и практика

Този курс предлага учебно-базирано и опитно обучение в лидерство и подготвя студентите да поемат ръководни роли в глобалните организации. Използвайки лидерството в азиатско-тихоокеанския регион като контекст, този курс изследва такива теми като междукултурна комуникация, разнообразие на работното място и бизнес етика.

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите на първо място или да откриете най-доброто кафене - да не намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват начина, по който местните студенти живеят. Нашата цел е, че когато напуснете Сидни, ще се почувствате като у дома.

Апартаменти - Живейте в тристаен апартамент в многофамилна жилищна сграда. Ще споделите своя апартамент с две спални с 3 съквартиранти в IES Abroad , споделяйки една от двете спални с една от тези съквартиранти. Храната не е включена / предоставена, но в апартамента има кухня, в която да се приготвят ястия.

Студентски живот

ориентация

Ориентацията е два дни и включва вечеря за добре дошли, дейности около Сидни и сесии за академична и информация за безопасността. Следват еднодневно екскурзия до Сините планини.

Извънкласни дейности

Предефинирайте начина, по който живеете и учите в Сидни чрез нашите културни дейности, като например:

 • Пътуване на плажа Бони към Кооге
 • Екскурзия до Операта в Сидни
 • Урок по сърф

Изисквания за допустимост

 • На 18 години
 • В добро състояние в домашно училище
 • 2.5 СОП или по-добре в 4.0 мащаб (СОП под 2.5 ще се разглеждат за всеки отделен случай)
 • Студентите трябва да отговарят на условията за издаване на виза eVisitor (подклас 651) или на Electronic Travel Authority (подклас 601).

паспорт

Необходим е паспорт, валиден най-малко шест месеца след крайната дата на програмата, с поне две празни страници. За влизане в Австралия се изисква виза за посетител. При приемане ще получите повече информация за процеса на кандидатстване и свързаните с него такси. Процесът на кандидатстване за визи за граждани извън САЩ може да бъде изключително дълъг, моля, свържете се с нас за повече информация.

цена

Лято 2018

 • Обучение: $ 5,725
 • Жилища: $ 1,995
 • Застраховка: $ 135
 • Общо: $ 7,855

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Програма с обучение на:
 • Английски
IES Abroad

Прегледайте още 125 курсове в IES Abroad »

Последна актуализация Януари 24, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
7,855 USD
Програмна цена Лято 2018