След бакалавърска степен в студио изкуство

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Сертификатът Post-Baccalaureate е едногодишна програма, която предлага интензивно студийно проучване и индивидуално развитие, консултирани и подпомагани от SMFA факултета. Програмата е идеална за студенти, които са завършили бакалавърска степен и искат да се потопят в строго студийно изкуство. Независимо дали сте наскоро завършили или променяте кариерата си, сертификатът за следдипломна квалификация също осигурява отлична подготовка за завършване на висше образование в областта на изкуството или за професионална практика като художник.

Програмата Post-Baccalaureate привлича кандидати от най-различни области. Някои студенти след завършване на бакалавърска степен са последните завършили колеж, които търсят година на интензивно студийно обучение, преди да започнат самостоятелна работа като артисти. Други идват да инициират професионална художествена практика, след като работят в друга област. Въпреки това, други са работещи художници, които се стремят да разширят своите умения или да изследват нови медии.

Защо програмата за следдипломна квалификация?

Завършването на сертификат след бакалаура ви подготвя за различни пътеки. Някои студенти преминават към програми за завършено висше образование като МВнР, много други участват като стипендианти в резиденции на професионални художници. Независимо дали веднага или след по-нататъшно официално проучване, повечето завършили поддържат професионална практика като артисти.

Интензивно време в студиото

С учебната програма по избрани курсове, с указания от вашия преподавателски факултет, вашата година след бакалавърската степен ви позволява да се потопите в работата си в студиото. Можете да изберете да се фокусирате върху една среда - или да изследвате медиите в учебната програма.

Акцент върху съвременното изкуство

Студентите след завършване на бакалавърска степен активно се ангажират със света на съвременното изкуство чрез полеви пътувания и диалог с гостуващите художници. Четенето, посещенията на галерии и дискусиите в клас се съсредоточават върху съвременното изкуство и разглеждат как творбите и професионалните цели на всеки ученик се вписват в този исторически контекст.

Студио пространство

Всеки пост-бакалавърски студент използва индивидуално студио в сградата Mission Hill на ул. St. Alphonsus 160, на кратко разстояние от 230 Fenway и Музея на изящните изкуства, Бостън. През по-голямата част от семестъра студентите имат 24-часов достъп до студийни пространства и съоръжения.

Тясно обвързана общност

Студентите след бакалавърската степен развиват чувство за приятелство, тъй като те работят в тясно сътрудничество помежду си и с преподаватели в седмични семинари, в съвместни и индивидуални критики на произведения на изкуството, и в дискусии за развитието и нуждите на учениците.

Курсова

Програмата за сертифициране след бакалавърска степен е едногодишна програма, която се състои от два семестъра на студийни курсове (включително Семинар за следдипломна квалификация), плюс един курс за визуални и критични изследвания (История на изкуството).

Студийно изкуство

Следващите студенти се регистрират за 3,5 кредита от курсова работа по студийно изкуство всеки семестър на програмата, избрана от целия SMFA учебен план. SMFA присъжда кредит за студийно изкуство в края на всеки семестър по време на рецензиите.

Визуални и критични изследвания (история на изкуството)

Всички студенти следдипломна квалификация се обучават по един кредитен курс по история на изкуството през пролетта или есента.

Семинар след бакалавърска степен

Семинарът е задължителен основен компонент на учебната програма през есента и пролетта. Семинарът включва професионални презентации, студентски презентации, насочени групови дискусии и писане на проекти, критики на работата и посещения на музеи, галерии, колекции и други сайтове.

Изисквания за кандидатстване

 • Такса за кандидатстване
 • Resume / CV
 • Лично изявление
  Личното есе не трябва да надвишава три страници и трябва да отговори на следните въпроси:
  • Какво се крие зад настоящата ви работа и какво движи процеса ви?
  • Как виждате работата си и практиката си в контекста на съвременното изкуство?
  • По какъв начин се надявате да разширите и разширите практиката си в SMFA в Tufts?
 • Официален TOEFL или IELTS, ако е приложимо
 • Преписи
 • Две препоръчителни писма
 • Портфолио

Студентите трябва да представят 10-15, парчета от тяхната последна работа и / или до 10 минути работа на база време. Важно е да се уверите, че работата представлява вашите силни страни и интереси, и представете вашите текущи умения и опит.

Портфейлите трябва да се изпращат онлайн през Slideroom. Подобно на онлайн приложението, ще трябва да създадете потребителски акаунт. След като това се създаде, ще можете да видите всичките си заявки за портфолио на едно място.

Това е бърз процес на плъзгане и пускане, който ви позволява да изпращате изображения, видео, аудио, модели и др. Тя също така ще ви позволи да вграждате медии от други сайтове, като Vimeo, YouTube, Soundcloud и Dropbox.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-clas ... Научете повече

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-class researchers, personal mentoring, collaborative laboratory facilities, and industry partnerships equip Tufts students with the skills to excel in their chosen specialties and pursue their careers with passion and commitment. Свиване