Степен на музикална музика (изпълнение)

Общ преглед

Описание на програмата

В силно конкурентна индустрия, уважавани квалификации и обучение, богат опит в областта и силна мрежа са от съществено значение за подобряване на бъдещите ви перспективи за кариера в музиката. В AMPA ние осигуряваме среда с всички горепосочени инструменти, за да увеличите максимално възможностите и да постигнете крайната си цел.

Бакалавърските музикални степени на AMPA са предназначени да подготвят талантливи музиканти (изпълнители, композитори и творци), които да им позволят да влязат в музикалната индустрия с една стъпка напред от тълпата.

106269_AssociateDegreeMus.jpeg

AMPA undergrads могат да изберат да се фокусират върху една от четирите области на фокус в степента си.

За разлика от много други институции в Австралия, АМРА остава фокусирана върху индивидуалното, индивидуално обучение. Това означава, че студентите по музика имат право да получават 60-минутен урок седмично като част от своето начално проучвателно звено, заедно с допълнителен 30-минутен урок като част от второто проучване. Възможността за второ проучване е особено уникална за АМРА и ценен инструмент за учениците с повече от едно умение, напр. китара / глас или певец / композитор.

Фокус области

  • Съвременно / Джаз изпълнение
  • Класическо представяне
  • Композиция / Творческа музикална техника
  • Музикален театър

Допускане

  • Audition / Интервю / Оценка
  • Не се изисква ATAR

продължителност

  • 4 Тримесери

Как да кандидатствам

Вземете водеща роля и се присъединете към един от водещите доставчици на музикални и изпълнителски изкуства в Австралия. Има 3 периода на прием, за да започнете пътуването си с AMPA:

  • Прием 1 (януари / февруари)
  • Вземане 2 (май)
  • Прием 3 (септември)

Моля, вижте по-долу за повече подробности относно това какво да очаквате при кандидатстване за AMPA.

106270_AssociateDegreeMusic.jpg

Стъпка 1: Прилагане

Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване

Стъпка 2: Резервиране на прослушвания

След като подадете формуляра си за кандидатстване, член на екипа по приемане ще се свърже с Вас, за да резервирате вашето прослушване и интервю. Прослушването ще се проведе от опитен член на екипа, който ще може да препоръча най-подходящия път за постигане на целите ви.

Стъпка 3: Запишете

След като завършите прослушването си, панелът ще оцени ефективността ви и ще оцени способността ви и потенциал да успеете в AMPA.

Ако вашето прослушване е успешно, ще получите писмо за оферта в публикацията. Това писмо ще съдържа инструкции как да влезете в портала AMPA Online, където можете да отговорите на вашето предложение.

Приемайки оферта за обучение в AMPA, вашето място в AMPA е сигурно. Ще се свържем с Вас малко след като получим Вашето съгласие да организираме записването и ориентацията Ви в AMPA.

Допълнителна информация

За всички прослушвания са предвидени пиано, клавиатура, усилватели, комплект барабани и озвучителна система за песни. Китаристите трябва да донесат свои собствени следи, а барабанисти - свои собствени пръчки и четки. Кандидатите трябва да предоставят своя собствена подкрепа и акомпаниатор, ако е необходимо.

По време на прослушването кандидатите ще имат възможност да обиколят университета, ако вече не са посетили AMPA за Ден на отворените врати или други събития. Моля, попитайте на рецепцията в деня, ако искате обиколка.

международен

Междудържавните и международните кандидати ще бъдат поканени да представят своите прослушвания чрез видео или по алтернативно споразумение, както е обсъдено с служителя на Службата за обучение след получаване на молбата им.

Международните кандидати, които идват от не-англоезичен произход, трябва да докажат, че са постигнали минимален успех по IELTS от 5,5 (за асоциирани степени) до 6,5 (за следдипломна квалификация). Също така се приемат еквивалентни резултати от алтернативни тестове за владеене на английски език (например TOEFL).

Последна актуализация Февр. 2019

За учебното заведение

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains com ... Научете повече

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains committed to providing the highest quality in undergraduate and postgraduate degrees focussing on the performing arts, including contemporary, jazz and classical music, dance performance (modern, ballet, jazz, contemporary and hip hop), music theatre, composition/music production and arts management. Свиване