Сътрудник в изкуствата в образованието за дива природа

Общ преглед

Описание на програмата

Програмата за обучение на дивата природа в Lake Tahoe Community College предлага академични полеви курсове в Сиера Невада. Нашите курсове предизвикват учениците да се учат не само от книгите, но и от природния пейзаж. Тъй като ученето и начинът на живот са интегрирани в областта, нашите курсове осигуряват възможност както за интелектуален, така и за личен растеж. Търсим студенти с любопитство към естествения свят, желание да работим усилено и способността да пътуваме и да учим съвместно в открито пространство.

Дипломирането или сертификатът за дивата природа е предназначен да подготви студентите да станат теоретично и технически компетентни специалисти по дива природа, които могат да приложат своите умения като водачи на открито в различни групи и среди в свят с нарастващо население и ограничени ресурси на дивата природа. Учебната програма осигурява балансирана основа за всички аспекти на образованието в дива природа / отдих на открито. Студентите ще получат основни умения в дейности на открито, умения за първа помощ в дива природа, теоретична образователна теория, групова динамика, лидерска теория и умения и екологична осведоменост. Набляга се на интеграцията на академичната работа и на техническите умения. Завършването на специалността е подходящо за студенти, които са ориентирани на открито и търсят индивидуално обогатяване и растеж.

Изберете степен или сертификат в образованието на Wilderness в следните концентрации: Катерене, умения за сняг, Водни умения, търсене и спасяване.

Последна актуализация Ноември 2018

За учебното заведение

At 6,229 feet above sea level, Lake Tahoe Community College, set in the heart of South Lake Tahoe, is located at the highest elevation of any college in Northern California.

At 6,229 feet above sea level, Lake Tahoe Community College, set in the heart of South Lake Tahoe, is located at the highest elevation of any college in Northern California. Свиване