Програмата за обучение на дивата природа в Lake Tahoe Community College предлага академични полеви курсове в Сиера Невада. Нашите курсове предизвикват учениците да се учат не само от книгите, но и от природния пейзаж. Тъй като ученето и начинът на живот са интегрирани в областта, нашите курсове осигуряват възможност както за интелектуален, така и за личен растеж. Търсим студенти с любопитство към естествения свят, желание да работим усилено и способността да пътуваме и да учим съвместно в открито пространство.

Дипломирането или сертификатът за дивата природа е предназначен да подготви студентите да станат теоретично и технически компетентни специалисти по дива природа, които могат да приложат своите умения като водачи на открито в различни групи и среди в свят с нарастващо население и ограничени ресурси на дивата природа. Учебната програма осигурява балансирана основа за всички аспекти на образованието в дива природа / отдих на открито. Студентите ще получат основни умения в дейности на открито, умения за първа помощ в дива природа, теоретична образователна теория, групова динамика, лидерска теория и умения и екологична осведоменост. Набляга се на интеграцията на академичната работа и на техническите умения. Завършването на специалността е подходящо за студенти, които са ориентирани на открито и търсят индивидуално обогатяване и растеж.

Изберете степен или сертификат в образованието на Wilderness в следните концентрации: Катерене, умения за сняг, Водни умения, търсене и спасяване.

Програма с обучение на:
  • Английски
Lake Tahoe Community College

Прегледайте още 5 курсове в Lake Tahoe Community College »

Последна актуализация Ноември 30, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Price
18,720 USD