Уеб технология за разработка

Общ преглед

Описание на програмата

относно

Програмата за уеб програмиране на Kansas State Polytechnic подготвя студентите с уеб дизайн и експертен опит, които са от съществено значение за днешните разрастващи се и променящи се технологии. Студентите ще бъдат потопени в различни курсове, обхващащи потребителски интерфейси, навигация, мобилни уеб страници, инструменти за електронна търговия, динамични уеб страници и интернет теория. Освен това ще овладеете програмиране от страна на клиента, програмиране от страна на сървъра, поточно предаване на видео и аудио данни и приложения за бази данни. Има дори фокус върху техниките за управление на проекти, заедно със съвременните езици за програмиране.

Компютрите са имали повече въздействие върху нашето общество, отколкото всяко друго изобретение от миналия век. Отвъд смартфоните, компютърните системи продължават да намират все повече и повече приложения в домовете, бизнеса и индустрията чрез разработването на интелигентни устройства, свързани с интернет. Бъдете човекът, който се занимава и решава проблемите на 21-ви век, като свързва тези устройства и разработва софтуера, който ги контролира. Технологията на компютърните системи в Канзас и технологиите за разработване на уеб програми на Канзас ви научават как.110092_Undergrad_WithTeacher4.jpg

Академична учебна програма

Опцията за разработка на технология за уеб програмиране води до степен на сътрудник, която набляга на програмирането от страна на клиента, програмирането от страна на сървъра, видео и аудио стрийминг и приложения за бази данни. Учениците научават техники за управление на проекти, тъй като използват съвременни езици за програмиране и други софтуерни инструменти за разработване на уеб приложения, използвани в съвременната електронна търговия. Студентите в тази програма могат да следват бакалавърска степен по компютърни системи чрез добавяне на специални избираеми курсове.

Ръководство за изследване на технологиите за уеб разработки (PDF)

Технологии за компютърни системи / Технологии за уеб програмиране

Магистър по компютърни системи или технология за уеб разработки е за студенти, които се интересуват от това как да направят компютрите да решават проблеми и да обработват информация, а не просто да използват компютърни технологии. Курсовата работа дава разбиране за приложенията за компютърно програмиране, администрирането на бази данни, компютърните мрежи и операционните системи, както и за науката, математиката, комуникациите и бизнес курсовете.

Свързани заглавия в кариерата

Компютърен програмист
Техник на компютърната система
Мениджър на локалната мрежа
Лице за техническа поддръжка
уеб разработчик

Ресурси, налични в кариерния център *

Възможности за кариера в интернет, видеоигри и мултимедия
Кариери в компютрите
Кариери на фокус: Компютри
Кариери в правителството
Кариери в областта на високите технологии
Кариери за компютърни буфове и други технологични типове

* Книгите са достъпни за плащане.

Свързани компютърни системи технология / уеб технологии технологични връзки

Канзас държавна политехника на компютърни системи технологии

Асоциация за изчислителна техника

Ръководство за кариера в компютърните науки110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Последна актуализация Февруари 2019

За учебното заведение

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Свиване