Университет на Ълстър фондация степен на туризма, хотелиерството и събития

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Това Foundation Degree е призната квалификация за висше образование, което позволява на студентите да прогресират до BSc Hons курсове или да получат работа в секторите Събития на туризма, хотелиерството и / или. Този курс предлага вълнуващо, модерен и ангажиращо съдържание, обхващаща всички три индустрии; тя предоставя възможност на студентите да оценят симбиозата, която се свързва туризма, ресторантьорството и хотелиерството събития, като едновременно с това придобиване балансиран микс от академични и практически умения. В основна степен също дава на студентите възможност да се предприеме структуриран разположение в туризма, ресторантьорството и хотелиерството / или събития организации по време на последната година от програмата. Разположения могат да бъдат предприети на местно, национално или международно ниво.

Обикновено, седмични консултации са насрочени за по-малко от 17 часа седмично на семестър. Натовареността обикновено включва 2 до 3 оценки на модул, включително по отношение на курсова работа, така и за изпити. Студентите са длъжни да предприемат между 20 и 25 самообучение часа седмично.

Всички преподаватели по програмата притежават съответните специализанти и аспиранти квалификации, както и провеждане на значителен опит индустрия.

Задължителни модули могат да включват:

  • Ефективно Learner
  • Туризъм, Хотелиерство и Събития (THE) индустрия
  • FOODSERVICE Operations
  • Въведение в Финанси
  • разбирателство туризъм
  • Въведение в експлоатация на събития
  • основи на маркетинга

Изисквания

Кандидатите трябва да отговарят на следните критерии:

Къде ще ми отнеме?

Пътища за напредък включват най-прозорци в университета, в Северна Ирландия и на останалата част от Обединеното кралство, или заетост в съответната област. За отбелязване е, това разбира се предлага конкретна Ълстър университет засилено прогресия, чрез предоставяне на Bridging и при спазване на критериите за минимален входни марка Ълстър университет, на BSC (Hons) International хотелиерски мениджмънт и BSc (Hons) Travel & туризма управление.

Освен това, прогресия също така е възможно да Ълстър университет BSc (Hons) Отдих и Събития Management. Специфичната професионална Съдържанието на този курс, заедно с компонента на разположение са ценни предпоставки за заетост в туризма, ресторантьорството и хотелиерството събития.

Курсът осигурява силен професионално съдържание, предоставено чрез туризма, ресторантьорството и хотелиерството Събития специфични модули. Ще бъдат представени с конкретни възможности за придобиване и повишаване на академични, технически (промишленост) и преносими умения като комуникация, организационни умения, решаване на проблеми, лидерство и критично мислене, които ще ви помогнат да се прилага по отношение на съответните работни места в рамките на туризъм и хотелиерство и събития индустрия. Програмата е предназначена да улесни вашето развитие на редица дипломирани качества, които са високо ценени на работното място.

Чрез работата, основаваща модул за обучение, ще имате възможност да проведат период на 16седмици поставяне промишленост (местно, национално или международно). Поставянето е насочен към отразяващи собствената афинитет на учениците за или туризма, хотелиерството или събития, както и към подобряване както тяхното лично и професионално развитие. До края на целия курс, студентите се очаква да предостави доказателства за общо двадесет и пет седмици професионален опит, включително периода на практиката.

Различните модули на обучение се оценяват чрез комбинация от курсовата работа и изпити. Някои модули имат практическо естество и са оценени въз основа на професионални или технически умения, придобити и усъвършенствани по време на курса на обучение (може да включва само курсовата). методиките за оценка за курсова включват писмени и устни становища, индивидуална и групова работа и да доведе до различни резултати (наред с другото: есета, формални и неформални доклади, тестове класа, устни презентации, постери презентации, практически задачи, ролеви игри, водени работодател сценарии), в зависимост от изискванията на всеки модул на проучване. Изпитите се провеждат в писмена форма и могат да включват смес от затворени и видят документи. Минималната пас марката е 40%. Устна и писмена обратна връзка ще бъде предоставена по време на курса, за да помогне за подобряване и контрол на ефективността си.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

South Eastern Regional College combines academic excellence with fantastic facilities, brilliant fun in an amazing part of the world. Northern Ireland offers fabulous locations, stunning landscapes an ... Научете повече

South Eastern Regional College combines academic excellence with fantastic facilities, brilliant fun in an amazing part of the world. Northern Ireland offers fabulous locations, stunning landscapes and the friendliest of welcomes and is the safest place in the UK. Свиване
Лисбърн , Бангор , Даунпатрик , Нютаунърдс , Ballynahinch , Нюкасъл на Тайн , Holywood + 6 Още По-малко