Управление на веригата за доставки на летни школи

Общ преглед

Описание на програмата

В това Лятно училище студентите ще се гмуркат в темата "Управление на веригата за доставки", която е крайна цел на операциите от суровини, инвентаризация на продукцията, готови продукти до клиента. Всичко е свързано с намирането на правилната комбинация от поставяне на пропуски в изпълнението, иновативни бизнес процеси и оптимизиране на веригата за доставки.

Управлението на веригата за доставки бързо се оказа с по-висока стойност през последните години и позволява на компаниите да останат конкурентоспособни в сферата на бизнеса си. Целта на това Лятно училище е да покаже многобройни начини за подобряване на тези логистични операции и подобряване на ефективността на т.нар. Захранващ поток.

БЪРЗИ ФАКТИ

  • Формат на изследването: Лятно училище
  • Продължителност: 2 седмици (юли 2020 г.)
  • Обхват: 60 Преподавателски единициКондикции: Студент / докторант, минимална възраст 18 години
  • Такси за обучение: 1,990.00 EUR
  • Квалификация: Сертификат (съдържащ списък с модули, натоварване и оценки за признаване на кредитите на ECTS в домашния ви университет)
  • Английски език

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ

В края на програмата на Лятното училище ще получите сертификат за участие, заедно с Допълнение към сертификат от RWTH Аахен, като посочите работното натоварване и академичното съдържание на Лятното училище.

ИЗПЪЛНИТЕЛНО УДОСТОВЕРЕНИЕ

След успешното завършване на Лятното училище, освен това ще получите Удостоверение за успех и Сертификат за изпълнение от RWTH Аахен, в който се посочва крайната оценка.

Повече информация можете да намерите на нашия уебсайт на програмата: https://www.academy. RWTH -aachen.de/en/index/education-formats/summer-schools/supply-chain-management-logistics?utm_source=keystone

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Aachen(Aix-La-Chapelle), the westernmost city in Germany, accommodates not only the Aachen Cathedral, designated UNESCO World Heritage Site, but also one of Germany’s Universities of Excellence.

Aachen(Aix-La-Chapelle), the westernmost city in Germany, accommodates not only the Aachen Cathedral, designated UNESCO World Heritage Site, but also one of Germany’s Universities of Excellence. Свиване