Хубаво лято - мултикултурализъм

Общ преглед

Описание на програмата

Nice

Защо alt = "Хубаво?

Има много причини хората от цял свят да пътуват до alt = "Хубаво през лятото - слънцето, известната брегова линия и оживената сцена на изкуствата. Alt =" Ница е идеално място на Френската Ривиера, което е какво също така привлече имигранти от различни страни и направи региона толкова чудесен.

Какво ще проучите

Предназначен за студенти, които се интересуват от все по-голямото разнообразие на Франция, средиземноморския басейн и Европа като цяло, нашия мултикултурализъм

Свидетели на етнически влияния навсякъде в alt = "Ница - вижте римските руини на Химиевия хълм, разходете се по средновековните калдъръмени улички на Old alt =" Ница, посетете най-голямата руска православна катедрала в Западна Европа, вдишайте морския въздух на 2600-годишна възраст- старо пристанище на Марсилия и да опитате регионална тарифа за Ницоа и Марсилия, която е вдъхновена от френската, испанската, северноафриканската, арабската и италианската кухня.

Вскидневенвие

Искаме да се почувствате като у дома си в Alt = "Ница, така че ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да се интегрирате в живота в региона. От жилища до културни събития, нашата работа е да се уверите, че имате най-автентичния опит в чужбина в чужбина. възможен.

Преподаватели

Записвате се в следните два курса за общо 6 кредита. И двата курса ще бъдат проведени в IES Abroad Center и ще продължат по време на свързаните с курса пътувания през Франция и Мароко.

Двуседмично учебно пътуване до Марсилия и Рабат, Мароко е неразделна част от курсовете за изучаване на района и се провежда през четвъртата и петата седмица от програмата. Всички студенти участват в пътуването до Марсилия и Рабат.

курсове

Това е списък на планираните курсове. Крайният списък на предлаганите курсове ще Ви бъде предоставен в MyIESabroad акаунта.

  • Имиграцията и мултикултурализмът в Средиземноморието от 19 до 21 век
  • Транснационална история на Средиземноморието и неговите европейски връзки, 18-18 век

Екскурзии

Въпреки че вашето приключение започва с alt = "Хубаво, нашето пътуване, свързано с курса, ви отвежда извън града, за да откриете културата и традициите на вашата страна домакин и извън него. Цената на това пътуване е включена в таксата за програмата.

Марсилия

2 седмици | лято

Докато сте в Марсилия, ще живеете в центъра на града на пешеходно разстояние до цветното пристанище Vieux, където корабите са акостирали повече от 26 века. Редовното часово време ще бъде допълнено с пътувания, свързани с курсове като Музея на европейските и средиземноморски цивилизации, централата на Обан на Френския чуждестранен легион и историческите обиколки на града.

От Марсилия ще пътувате до Рабат, Мароко, град, който може да се похвали с космополитен микс от европейски модернизъм и северноафриканска и ислямска традиция. Рабат е идеално място да се запознаете с езиците, културите и религиите на Северна Африка в рамките на франкофонския свят. По време на вашето пребиваване в Рабат ще живеете с мароканско семейство на дома, за да изпитате от първа ръка културата, традициите и кухнята на този колоритен град.

Вскидневенвие

Част от това да се чувствате като у дома си в alt = "Ница прави всичко възможно, за да ви помогне да се чувствате сигурни и обгрижвани. Независимо дали програмата за ориентация ви подготвя за това, което ви предстои, вашето жилище, което е добре разположено и удобно, или полето пътувания, които ви отвеждат на места извън пресечената пътека - всички сме за нашите студентски услуги. Това е само едно от нещата, с които сме известни.

ориентация

Програмата започва с ориентация, която ви запознава с IES Abroad alt = "Хубав персонал, ваши състуденти и градът и културата на alt =" Хубаво. Ориентацията обхваща важни теми като академици, жилища, транспорт и здраве и безопасност. Ще имате време да участвате и в опреснителни езикови сесии, които ще се предлагат на различни нива.

CORE ™, цялостната ориентация на IES Abroad

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите първо или да откриете най-доброто кафене, а не да намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Ние правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват как живеят местните ученици. Нашата цел е, че когато напуснете Alt = "Nice", ще се почувствате като у дома.

Апартаменти - Докато сте в alt = "Ница и Марсилия, ще живеете в централно разположени апартаменти. Не се включва хранене.

Домакинства - По време на Рабат част от програмата, вие ще живеете с марокански семейство и ще бъде предоставена както закуска, така и вечеря.

Извънкласни дейности

Предефинирайте начина, по който живеете и учите в alt = "Ница чрез нашите културни събития, като:

  • Посещения на местни художествени и исторически музеи
  • Общностни възможности за доброволци
  • Архитектурни обиколки

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Лято 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Лято 2020 $ 5440 $ 1725 $ 135 $ 7300

Нашият център

IES Abroad Center е стратегически разположен в сърцето на alt = "Хубав и близо до обществения транспорт. Характеристиките включват:

  • Интернет с висока скорост
  • Класните стаи
  • сервизни помещения
  • Студентски салон
  • Достъп до принтера
Последна актуализация Ноем. 2019

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко