Keystone logo

5 Асоциирана степен Програми в Бизнес проучвания Агробизнес 2024

Филтри

Филтри

 • Асоциирана степен
 • Бизнес проучвания
 • Агробизнес
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (5)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Асоциирана степен Програми в Бизнес проучвания Агробизнес

  Асоциираната степен обикновено отнема около две години, за да завърши, а след завършване някои студенти ще започнат кариерата си в областта си на обучение. Други студенти, които получават тази постселърна степен, понякога ще продължат образованието си, като завършат напреднала степен.

  Какво е асоциирана степен в агробизнеса? Асоциирана степен в агробизнеса дава на студентите основание в селското стопанство и селското стопанство, включително курсове, специфични за земеделието и бизнеса. Например, участниците в програмата могат да вземат курсове по биология на растенията, маркетинг, потребителски отношения и селскостопанска политика. Тази степен често предоставя широка рамка за студентите и обхваща много аспекти на бизнеса за производство на храни, като маркетинг и продажби на дребно, селскостопански машини, селскостопански продукти и растителна продукция. Производството и преработката на храни могат да се извършват в много различни страни, така че селското стопанство може да бъде широк бизнес.

  Студентите, които получават тази степен, могат да научат управлението на бизнеса, земеделието и основните финансови умения. Чрез изучаването на бизнес принципите, те могат да получат поглед върху начина, по който бизнесът работи. Тези знания биха могли да накарат един студент да премине към напреднала бизнес степен. Практическите земеделски умения могат да дадат на учениците по-добро разбиране за това как се произвежда храната, която ядат. Освен това основните финансови умения, които научават, могат да бъдат полезни в целия личен и професионален живот на студентите.

  В зависимост от институцията разходите за тази програма ще варират. Също така, тъй като някои степени в агробизнеса се предлагат в международен мащаб, важно е да се отчетат различията в разходите в отделните страни. За да намерите повече информация, потенциалните студенти трябва да изследват различни училища, за да намерят подходящата програма за тях.

  Студентите, които завършват с асоциирана степен в агробизнеса, често стават мениджъри на животновъдство, земеделски маркетинг директори, собственици на предприятия, търговци на зърно и представители на селскостопански продажби. Те често се занимават със селскостопански организации, ферми и ферми. Тези предприятия и организации често се нуждаят от квалифицирани и образовани лица за мениджърски, счетоводни или маркетингови длъжности, които имат практически опит и курсове, които са ги подготвили за кариера в селскостопанския бизнес.

  За гъвкавост много училища предлагат възможности за работа на пълен работен ден и на пълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.