4 Асоциирана степен Програми в Бизнес и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен Програми в Бизнес и икономика

Асоциирано степен често дава на студентите със специализирано обучение в дадена област. Той обикновено е спечелил в две години като студент на пълно работно време, но тя е обща за студенти, за да преследват тази степен на непълно работно време. Много области изискват учениците да продължат образованието си с по-напреднала степен след спечелил тяхното асоциирано степен.

Може би се чудите, какво е асоцииран степен по бизнес и икономика? Учениците в тази специализация обикновено ще изучават математика, счетоводство, микро- и макроикономика, управление, комуникации, човешки ресурси, и бизнес компютри. Повечето асоциирани специалности в бизнеса и икономиката са насочени към осигуряване на проучване на дисциплините и изграждане на солидна основа в най-важните принципи, които позволяват на студентите да преследват по-висока степен в тяхната област на интерес след дипломирането.

Приходи асоцииран степен по бизнес и икономика обикновено е отправна точка за кариера в тези области, но то също може да бъдат спечелени като втора степен за повишаване на доходите на студента в текущата им поле или да се движи в управленска роля.

Цената на асоциирано степен ще бъде различен, в зависимост от степента фокус, колеж, и разположението на програмата, както и дали то е онлайн степен или традиционен степен спечелени в една физическа класна стая.

Студентите печелят асоцииран степен по бизнес и икономика като цяло ще бъдат квалифицирани за работа като асистент на разнообразие от бизнеса и икономиката, професионалисти, и повече от вероятно искате да се преследват по-висока степен в избраната от тях област, за да се превърне в квалифициран като икономист , финансов съветник, ръководител на проекта, и т.н. Студентите, завършили асоциирано степен като втора степен могат да бъдат по-квалифицирани, за да вземат на бизнес отговорности в текущата им на работното място.

Намирането на правилния сътрудник програма степен онлайн може да отнеме време процес. За да започнете с вашата кандидатура днес, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.