Keystone logo

6 Асоциирана степен Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Изящни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Изящни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Изящни изкуства

Често, тези с гимназиални дипломи реши да се върне в училище в преследване на асоциирано степен, която е възложена на академични постижения, които действително завърши около две години на цялостно проучване по дадена тема или промишлеността.

Само това, което е асоцииран степен по изкуства изследвания? Предназначен за тези, които търсят да започне кариерата си в рамките на изобразителното изкуство, тези програми предлагат широка образованост либерални изкуства, с акцент върху музиката, театъра, киното, танци и изкуство. Макар че тези програми се различават по отношение на съдържанието, студентите могат да обикновено очакват близо преглед на области като история на изкуството, историята на музиката, музика, признателност и литература. Допълнителна време често се изразходват за хуманитарните науки, философия, етническа литература, световна история, политически науки и културна антропология.

Много хора, които печелят асоциирани градуса откриете, че те са квалифицирани за по-доходни позиции след печелите степента, отколкото са били преди.Те също така често се докладва по-високи годишна заплата от тези в други области, без градуса.

Проучвания Изкуства специалности варират значително по отношение на разходите за записване. Студентите обмислят прилагането на определена проучвания изкуства програма трябва да се свързват директно с признания офиса на училището да го предложите за точни проценти за обучение и разбира графици.

Много възпитаници на обучението по изкуства специалности продължават да се установи удовлетворяващи кариери в рамките на изобразителното изкуство. Някои отиват да работят като асистенти за хора на изкуството или фотографи, докато други работят като техници и специалисти по предпечат. Някои завършилите стават учители преподават изкуство и най-елементарното ниво или частно. Много хора решават да се върнат в училище в преследване на бакалавърска степен в подобна зона, като начин за разширяване на изкуството, свързани с перспективите за кариера още по-далеч.

Много изследвания изкуства асоциирани специалности се предлагат онлайн от академични институции по целия свят и са описани подробно в нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.