Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Асоциирана степен Програми в История 2023/2024

9 Асоциирана степен Програми в История 2023/2024

Преглед

Приходи асоциирано степен обикновено отнема два или повече години на обучение в професионално училище, колеж общност или технически колеж. Кредитите, получени в същото време получава тази награда, често могат да се прехвърлят към програма за степен бакалавър в съответната област.

Какво е асоцииран степен по история? Със степен на историята, студенти често стават критични мислители, анализиране на конкретни моменти в историята от гледна точка на икономиката, политиката, културата и религията на. Участници в програмата трябва да очакват да се научат как да се направи исторически изследвания с използване на различни видове източници, както първични и вторични. Освен това, те обикновено ще изучават широк спектър от исторически епохи, от древността до съвременните световните дела.

А степен от този вид могат да бъдат полезни в най-различни начини, и това е общо приложим към цяло уби на кариери. По този начин, като една степен по история може да означава незабавно влизане на работната сила.

Такси и обучение варират в зависимост от страната, в която се прилага на студента и специфичната училището. Бъдещите студенти трябва да бъдат задълбочени в своите изследвания, за да открие най-добрия възможен програма, която отговаря на техните финансови и интелектуални потребности.

При получаване асоцииран степен по история, учениците обикновено ще бъдат грундирани да започне кариера в областта на образованието, издателска дейност, право или политика. Един студент може потенциално да стане журналист, директор на служба за външна дейност, архивист, историк, сътрудник на Конгреса или учител. Всеки един от тези пътища изисква фундамент в критично мислене, писане и четене умения. Важно е да се знае, че много от тези кариери изискват други степени и обучение.

Тя може да бъде трудна задача да се намери време за научни занимания. Онлайн специалности са перфектни, ако ви се иска да получите асоцииран степен по история, като се поддържа необходимата гъвкавост, че животът често изисква.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Хуманитарни изследвания
  • История
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение