Свържете се директно с училищата - Сравнете 36 Асоциирана степен Програми в Компютърни науки 2023

36 Асоциирана степен Програми в Компютърни науки 2023

Преглед

Много от учениците, които влизат в колежа ще изберат да работят за да печелите асоциирано степен. Като студент на пълно работно време, тази степен обикновено могат да бъдат завършени в около две години. В програмата, студентите ще вземат курсове по отношение на избраната от тях основен. Тази степен често е еквивалентът на години една и две на бакалавърска степен, и може да бъде много полезна за получаване на определени работни места.

Какво е асоцииран степен по компютърни науки? В тази специалност, студентите могат да се дадат по-задълбочено разбере на субекта. Фокусът може да се постави върху развитието на уменията, необходими за решаване на аналитични и математически задачи, както и създаване на структури от данни и алгоритми. Някои обхванати теми могат да включват компютърно програмиране и софтуерно инженерство. Студентите могат да имат възможност да работят в екип, за да се тества, дизайн и код на софтуера, както и. Те могат допълнително да се научат как да се развиват обектно-ориентирани алгоритми и математически курсове могат да бъдат изключително важни в тази програма.

Приходи асоцииран степен по компютърни науки е много полезно. Тази квалификация е много търсена и може да доведе до удовлетворяващи кариери. Освен това, тази степен може да се използва за прехвърляне на четири години университетско така че можете да спечелите бакалавърска степен.

Цената на донесла асоциирано степен може да варира в зависимост от местоположението на училището, който искате да участвате и програмата ще бъдат записани в. Свържете се с институцията, която искате да отидете, така че можете да научите повече за това разходи.

Въпреки бакалавърска степен може да доведе до по-високи длъжности, асоциирано степен може да доведе до различни кариери. Нивото ще зависи от опита, който имате. Докато в училище, тя може да бъде много полезно, за да получите на стаж, така че да можете да използвате вашия научил знания и да придобият опит. Някои позиции помогнат, като тези с градуса сътрудник може да включва системи анализатор, компютърен програмист и подкрепа специалист.

Ако в момента сте на работа или нужда от гъвкавост, училища предлагат възможност да предприемат курсове онлайн. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
Области на обучение
  • Технологични изследвания (36)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение