Свържете се директно с училищата - Сравнете 17 Асоциирана степен Програми в Математика 2023/2024

17 Асоциирана степен Програми в Математика 2023/2024

Преглед

След придобиването на диплома за средно образование някои ученици могат да продължат образованието си, за да получат академична степен. Обикновено тази бакалавърска програма може да бъде завършена за по-малко от три години. Студентите трябва да имат добра основа в тази област, за да работят в по-висока степен или да влязат в работната сила.

Какво е асоциирана степен по математика? Тази учебна програма се концентрира върху математическите принципи и приложения. Курсовете могат да включват широк преглед на по-високите нива на математика, съсредоточени върху статистиката, геометрията, алгебричните функции и други концепции. Студентите могат да придобият увереност при решаване на уравнения и функции, определяне на вероятността и работа с цели числа и полиноми. Тези умения могат да подготвят студентите да преминат към друга бакалавърска степен в тази или свързаните с тях области като компютърна или актюерска наука.

Значими умения извън математическото изчисление могат да бъдат придобити чрез изучаване на този тип степен. Студентите могат да развият сложни умения за решаване на проблеми и критично мислене, които са необходими в много области на бизнеса и индустрията.

В целия свят институциите за висше образование предлагат асоциирани програми по математика. Разходите, свързани с тази степен, могат да варират в зависимост от училището и местоположението. Студентите трябва да говорят с офицер по прием, за да определят разходите за училището, на което искат да присъстват.

Математическите степени са необходими в много области на работа. Някои студенти може да се интересуват от кариера по приложна математика, счетоводство или счетоводство, компютърни науки или дори преподаване. Много позиции се намират в частни компании или в обществени обстоятелства, като държавни агенции или в образованието. С асоциирана степен кандидатите могат да се класират за начални позиции или да преминат към четиригодишна програма, за да продължат да придобиват умения и опит.

Степента на сътрудниците е по-удобна от всякога за студенти, които искат да посещават училище на непълен работен ден, на пълно работно време или чрез онлайн класове. Ако сте готови да започнете работа по математическа степен, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Естествени науки
  • Математика
Области на обучение
  • Естествени науки (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение