6 Асоциирана степен Програми в Счетоводство и мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
  • Счетоводство и мениджмънт
Области на обучение
  • Икономически изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен Програми в Счетоводство и мениджмънт

    Асоциирано степен дава студенти съществена първа стъпка към възнаграждаване кариера. Много участници завършат тази програма в две години, но това обикновено може да бъде завършен по-рано или по продължителен план. Той също така предоставя солидна основа за кариера в съответната област.

    Какво е асоцииран степен по счетоводство за управление? Управленско счетоводство има за цел да предоставя редовни доклади за вътрешни мениджърите на дружеството за използване при вземането на краткосрочни и ежедневни решения. Заедно с основни и подробни бизнес концепции, студенти обикновено придобиват умения в бизнес писане, компютри, надзор, икономиката и човешките ресурси. Учениците в тази програма, обикновено ще се научат как да се оцени и приходите от продажби доклад, дължими сметки и вземания по сметки, дългове, инвентар и паричен поток. Те също могат да се научат как да се анализират графики и статистики, които ще помогнат на компанията вземащите решения.

    Студентите, които завършват тази диплома често ще придобият основни счетоводни умения, които ще им служат в много области. Като цяло, те ще бъдат в състояние да следи компания и отдел разходи, да извърши вътрешна бизнес одити, съветва мениджърите по финансови въпроси и да допринася за определянето на стратегии за бизнес.

    Цената да спечелят този сътрудник степен варира от училище в училище и зависи от изискванията на всяка програма. Кандидатите трябва да питат за разходи, пряко с училищата.

    Управленско счетоводство е основна необходимост на всички предприятия. Като такава, тя винаги може да бъде в търсенето. Завършилите могат да очакват да работят в най-различни професии, включително и касиер, счетоводител, касиер, офис мениджър, ведомост чиновник, Счетоводител и административен асистент. Това сътрудник степен осигурява солидна основа за продължаване на курсова работа или обучение на работното място, които могат да доведат до по-високи позиции в рамките на една организация.

    Студентите могат да печелят на асоцииран степен по управление на счетоводна онлайн или да ги комбинират онлайн и работа по-корпус. За тези, които се нуждаят от гъвкавост, статут на непълно работно време обикновено е на разположение, както добре. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.