Keystone logo

14 Асоциирана степен Програми в Икономически изследвания Счетоводство Счетоводство и финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
  • Счетоводство и финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен Програми в Икономически изследвания Счетоводство Счетоводство и финанси

Много студенти или работещи професионалисти избират да преследват асоциирано степен да се получи промоции, намери квалифицирана работа или да отговаря на изискванията за образование за по-високи степени. Често тези отнеме между една и две години, за да завърши.

Какво е асоцииран степен по счетоводство и финанси? Тази степен дава възможност на студентите да се професионално практикуват финансово счетоводство, управленско счетоводство, данъчно облагане или одита. Повечето курсове Курсове също изискват студентите да вземат класове в търговското право и икономика, както е по-добро разбиране на икономиката като цяло, често ще повиши в голяма степен техните счетоводни и финансови проницателност. Тази степен не трябва да се бърка с бакалавърска степен по бизнес администрация, който е общ бизнес степен с акцент в областта на финансите и счетоводството.

Тази степен програма е типично трябва да има за всеки студент, който иска да стане счетоводител.Докато някои институции се нуждаят от студент, за да преследват своята магистърска степен по счетоводство, някои ученици могат да отидат директно от тяхното асоциирано степен на получаване на статута си на професионален счетоводител.

Там не е ясно очертан на разходите за постигане на асоциирано степен. Ако местния университет наблизо предлага програма в областта на счетоводството и финансите, студент може да бъдат допустими за местните курсове за обучение.

Повечето студенти, които получават техните сътрудник степен по счетоводство и финанси продължи да преследва своя статут на професионален счетоводител или да спечелят тяхното CPA (дипломиран експерт-счетоводител). Много институции ще изискват магистърска степен по счетоводство преди едно лице работи професионално. Ако завършил е в състояние да започне работа след бакалавърска програма, той или тя често намира работа като articled чиновник в счетоводна фирма. Други работни заглавия включват финансов консултант, счетоводител, брокер и мениджъра на профила.

Международни ученици или студенти, не близо до акредитирана институция може все още да преследват своите сътрудник степен по счетоводство и финанси чрез най-различни онлайн програми от всяко кътче на света. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.