16 Асоциирана степен Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен Програми в Туризъм и хотелиерство

Студентите печелят асоциирани градуса след завършване на програми в областта на изкуството и науките, които обикновено са необходими около две години. Тези степени могат да бъдат привлекателна опция за студенти, които искат да започнат да работят бързо или проучи кариера, без да се ангажира с по-дългосрочни програми. Асоциирано степен в туризма и хотелиерството може да бъде актив за студенти, интересуващи се от напредък в рамките на една индустрия.

Какво е асоцииран степен в туризма и хотелиерството? Тази степен помага на учениците да развиват умения, необходими за провеждане на туризъм или гостоприемство бизнес. Учениците научават как да управляват хора и други активи, като същевременно осигурява отлично обслужване на клиентите. Освен разработването на общи административни и управленски умения, учениците научават за конкретни сектори на индустрията, като например настаняване, храна, обслужване и транспорт. Много програми също включват курсова над търговското право, маркетинг, и дори география.

Тази степен подготвя студентите да поемат ръководни роли в избраните от тях области. Учениците научават за специфични и необичайни предизвикателства, пред които ще се изправят в индустрията, от управлението извън сезона операции за прогнозиране на тенденциите за пътуване. Студентите приключване на програмата за степен с баланса на знания ниша и общи техники, които могат да се прилагат в цялата индустрия.

Цената на спечелил Associate степен в туризма и хотелиерството може да бъде различна при всяка институция. Продължителността на програмата и географски региона може да повлияе на крайната цена. Студентите трябва да се свържат институции те се интересуват да научат повече за разходи.

След като получава асоцииран степен в областта на туризма и хотелиерството, учениците могат да си поставят вълнуващи работни места в почти всяка страна. Те могат да работят в хотели, ресторантьорство и кетъринг, или екзотични настройки като круизни кораби, с крайната цел на напредък до ръководни позиции.Студентите също могат да търсят работни места с туристически или туристически агенции. Студентите могат да допълнително да продължат да работят като консултанти, маркетинг, или други специалисти, след като те са натрупали достатъчно опит.

Образователните институции в различни страни предлагат тази степен, а някои дори нека студентите завършат програмата виртуално. Онлайн обучение в полза на студентите, които искат да следват висше образование, без да се движи или да се откажат съществуващите задължения, като работа. Сравнение на туризма и хотелиерския специалности е лесно. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.