15 Базова програма Програми в Управленски науки 2024

Филтри

Филтри

  • Базова програма
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Базова програма Програми в Управленски науки

Понякога си гимназията пълномощията или А-Levels съвсем не съответстват на Вашето предназначен курс на обучение. Фондация година е още една година на обучение за висше образование, която дава възможност на учениците да се затворят всички образователни пропуски и да спечелят въведение към тяхната професионална и академична област.

Какво е една година фондация в управлението? Една година фондация по управление е въведение курс към успешното управление на бизнеса и корпоративни предприятия. Студентите изучават основите на счетоводство, маркетинг, продажби, надзор на проекти и вземане на финансови решения. Учени печелят повече познаване на това, което прави добре управлявана предприятието и как да се избегнат често срещаните грешки. Други курсова работа може да включва поведението на потребителите, анализ на пазара и корпоративни стратегии. Като цяло, учениците ще започнат да разбират различни бизнес модели и техните приложения.

Една година фондация по управление на запознава студентите с бизнес мислене и да ги показва как ефективно да анализират напредъка на предприятия. Това им дава предимство, когато те започват да работят по тяхната степен лекционни курсове.

Общата стойност на фондация година ще зависи от образованието институция и вида на курса. In-човек инструкция понякога е необходимо, но като цяло е по-скъпо. Учените често намаляване на разходите с онлайн-базирани лекционни курсове.

След като учен получава дипломата година на основаването си, той или тя обикновено ще се премине към пълноправна програма степен по същата тема. След завършване на тяхната степен, завършилите са квалифицирани за редица позиции в бизнес сектора, включително надзиратели в проекта, универсални мениджъри, изпълнителни асистенти и други подобни мнения. Освен това, много учени гледат на рекламни и маркетингови агенции за трудова заетост в капацитета за управление.От друга страна, някои избират да излязат сами по себе си и да започнете собствените си фирми и предприятия.

Ако се интересувате от присвил фондация години в управлението, има много вътрешни и международни възможности са достъпни онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.