2 Базова програма Програми в Интензивен курс по английски език 2024

Филтри

Филтри

  • Базова програма
  • Езикознание
  • Английски език
  • Интензивен курс по английски език
Области на обучение
  • Езикознание (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Базова програма Програми в Интензивен курс по английски език

    Предпоставките могат да направят записването в програмите за висше образование трудно. Макар студентите да са имали курсове в миналото, ако тези класове не попадат в определена категория, те може да не отговарят на изискванията за записване за по-високи степени. Може да се вземе една година фондация, за да се отговори на изискванията за желание на студентите.

    Каква е годината на фондация в интензивен английски? Обикновено предназначени за студенти, които не владеят твърдо английски език, тази програма обикновено ги подготвя да влязат в програми, преподавани на посочения език. Курсове като устна и писмена комуникация, математика и статистика по принцип помагат на студентите да получат по-добро разбиране на английския език. Те могат също така да изучават културното разнообразие, за да задълбочат разбирането си за това, как функционира светът.

    По време на година на обучение в интензивен английски език студентите обикновено развиват черти като комуникация, изследване и критично мислене. Силните комуникационни умения могат да дадат възможност на студентите да направят лични и професионални връзки, докато изследователските и критично мислещи способности могат да помогнат на учениците да разберат програмния материал, което потенциално води до по-голямо разнообразие от бъдещи възможности за работа.

    Всеки университет е различен, когато става дума за разходи за обучение, така че цената на дадена година на фондацията варира в зависимост от това кое училище предлага програмата. Въпреки че повечето от тези програми отнемат около година или по-малко, най-добрият начин да разберете колко струва да се записвате обикновено е да се свържете пряко с потенциалните училища.

    Студентите, които имат дълбоко познаване на английски език, обикновено имат възможност да преследват много кариери. Тези, които говорят английски като втори език, могат да станат бизнес мениджъри или търговски представители. Други решават да заемат длъжности като журналисти, докато мнозина намират работа като дигитални копирайтери или редакционни асистенти. Студентите обикновено могат да намерят работа като мениджъри на уеб съдържание или професионални коректори. Кариерите като редактори също могат да бъдат на разположение.

    Програмите за година на фондацията обикновено могат да се вземат онлайн или в университета, в зависимост от предпочитанията на студентите. Вземането на дистанционно от класове може да бъде добър начин за поддържане на гъвкави графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.