Keystone logo

7 Базова програма Програми в Икономически изследвания Финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Базова програма
  • Икономически изследвания
  • Финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Базова програма Програми в Икономически изследвания Финанси

А фондация година подготвя студентите с познания за определена област на изследване. При завършване, много студенти ще избират да въведете пълна програма степен, докато други могат да изберат да влязат в работната сила.

Какво е фондация година в областта на финансите? Тази програма се подготвя физически лица за строг план на финансите. Програми ще се различават от училище на училище, но заедно с изучаването на основите на финансите, много програми ще осигурят на учениците с необходимите умения, необходими за проучване степен ниво. Те могат да включват критично отразяващи мислене, четене и писане; докладва писмено; новаторски решения и творчески подходи към проблемите; извличане и анализ; и търсене на данни.

Студентите, които преследват тази програма често се развиват засилено междуличностни умения и способност за работа в различни екипни роли.Програмата е от полза за тези, които продължават, за да спечелят финансиране степен, защото те най-вероятно ще имат по-добра основа, отколкото някои от другите ученици.

Училища по цял свят предлагат този вид образование, и свързаните с това разходи могат да варират доста малко. Набиране на училищата и пита за обучение и такси е най-добрият начин да се знае какви са вашите финансови отговорности са. Работа на непълно работно време и получаване на стипендии и / или финансова помощ може да помогне за облекчаване на тежестта на разходите донякъде.

Има множество кариери, че може да се изследват с една степен по финанси. Общи работодателите включват застрахователни дружества, търговски и инвестиционни банки, брокерски фирми, компании за недвижими имоти, както и други посреднически фирми. Типични работни заглавия включват финансов мениджър, финансов анализатор, финансов консултант, търговия анализатор, финансов плановик, логистиката анализатор, асистент одитор, мърчандайзинг изпълнителната, пари мениджър, и ипотечен банкер.Индивидите с финансов фон са желани в бизнеса от всякакъв мащаб, и има възможности по цял свят.

Не губете повече време. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.