1 Бакалавърска програма Pathway Програми в Английски като чужд език (ESL) 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма Pathway
  • Езикознание
  • Английски език
  • Английски като чужд език (ESL)
Области на обучение
  • Езикознание (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма Pathway Програми в Английски като чужд език (ESL)

    Бакалавърската програма е специалност бакалавърска програма, която позволява на студентите да укрепват академичните си английски умения, като същевременно продължават да изучават класове в предпочитаната си специалност или област на обучение. Това позволява на студентите, които не са местни англоговорящи или имат нужда от помощ с английски език, да успеят на същото ниво като съучениците си.

    Какво е бакалавърска програма в ESL? Това е програма, която позволява на студентите да завършат бакалавърска степен по английски език като преподаване или обучение втори език, като същевременно получават подкрепа с академично писане и английски език, които могат да използват в класната стая. Бакалавърът в ESL подготвя студентите да преподават учители по английски език и да разбират различните методи на преподаване, които работят за ПНУ.

    Студентите, които преследват бакалавърска програма, могат да станат по-добри в четенето, писането и говоренето на академични английски чрез проучване с местни съученици и други обучаеми по пътя. Това са умения, които могат да им помогнат като студенти и в живота на възрастните.

    Разходите за бакалавърска програма в ЕСЛ варират в зависимост от това кой университет студентът избира да присъства. Като цяло, цената е една и съща като една година бакалавърска степен в редовна програма.

    Повечето от кариерите за хора, които преследват бакалавърска програма по ПНУ, са в преподаването и образованието. Завършилите могат да станат учители по ПНУ или да поемат длъжности като политици в областта на образованието и да помогнат за разработването на нови методи за преподаване на учащи се в английски език. Инструкторите по ЕЗЛ са в голямо търсене в училищата както в САЩ, така и по света, така че това може да бъде добра степен за студенти, които искат да станат учители с избора си на позиции.

    Има много университети в цялата страна, които предлагат бакалавърски курс по ПНУ, включително училища, които позволяват на студентите да преследват дистанционно обучение и онлайн обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.