2 Бакалавърска програма Pathway Програми в Икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма Pathway
  • Икономически изследвания
  • Икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавърска програма Pathway Програми в Икономика

      Международните студенти, които искат както да учат английски, така и да вземат курсове към бакалавърска степен, могат да се запишат в програма за студентски курсове. Студентите обикновено ще намерят пътни програми чрез филиално училище на американски колеж или университет. Когато програмата завърши, учените обикновено получават "условно приемане" от американското училище, за да завършат образованието си.

      Какво е бакалавърска степен по икономика? Тези, които се интересуват от икономика, ще научат как различните субекти, от физически лица и домакинства до предприятия и правителства, управляват ресурси. Тези ресурси надхвърлят парите и могат да включват производствени стоки и проценти на безработица. За да се извърши анализ на тези пазари, курсовете се съсредоточават върху приложната математика, като например статистиката и икономиката на труда. Обръща се внимание и на историята на икономическите системи и икономическите теории.

      Студентите често завършват с определен набор от умения, необходими за успех в областта на икономиката. Програмите на икономистите също често дават силни умения за решаване на проблеми, така че студентите да могат да дават информирани препоръки. Обучаващите също придобиват аналитични умения, за да разберат по-добре данните, които разкриват. Освен това комуникацията е научено умение, тъй като икономистите са призовани да обясняват сложни идеи.

      Отнема около една година, за да завърши програма за студентски курсове. Дали студентът посещава пълно или непълно работно време може да промени тази времева линия. Обучението зависи от училището, където се намира и дали е частно или обществено. Сравнете училищата и цените, за да намерите най-подходящите.

      Професионалните възможности изобилстват за квалифицирани икономисти. Много от тях могат да намерят работа като икономически съветници както в частния, така и в публичния сектор, като помагат на банките и другите финансови институции да планират бъдещ растеж или да съветват правителствените ръководители относно най-добрия начин за направляване на икономическата политика. Някои дипломирани студенти могат да изберат да станат счетоводители, като се уверите, че компаниите остават в бюджета и харчат мъдро. Други могат да решат да работят в отдела за компенсации и обезщетения на компанията, като анализират начина, по който служителите се плащат за работата, която вършат.

      &nbsp

      Всеки, който се интересува от бакалавърска програма по икономика, ще намери възможност в филиалните училища по света, както и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.