2 Бакалавърска програма Pathway Програми в Специални ефекти 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма Pathway
  • Проектантски проучвания
  • Дизайн на медии
  • Специални ефекти
Области на обучение
  • Проектантски проучвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма Pathway Програми в Специални ефекти

    Сертификатите, асоциираните и бакалавърските степени започват с поредица от класове, които се затрудняват. Пътуващите курсове за чуждестранни студенти им позволяват да вземат тези бакалаври с допълнителна езикова помощ. Учебният кредит се прилага към избраната от студента програма.

    Какво е бакалавър по специални ефекти? Тази дипломна програма осигурява основата за работа във филми, телевизии или всякаква среда, която изисква илюзия чрез манипулиране на графики или камери. Тъй като има толкова много различни области, които се считат за специални ефекти, има разнообразни пътеки и програми, които могат да работят. Някои студенти следват програми за изкуство, фотография или графичен дизайн, докато други се специализират в мултимедийни или компютърни анимации.

    Бакалавърска програма, която води до кариера в специални ефекти, често проправя пътя към портфолио от студенти, които могат да работят по пътя. Назначаващите мениджъри често искат да видят какво могат да постигнат кандидатите. Уменията за управление на проектните умения са присъщи на това, че проектът е завършен. В допълнение, учениците често се учат да работят като част от екип по проекти, което е необходимо, когато е част от екипаж на продукцията.

    Разходите за програмите със специални ефекти могат да варират в зависимост от района. Някои може да открият, че е необходима само двегодишна степен, за да започнете в професионалния свят. Други могат да започнат от двегодишна институция и да се преместят в четиригодишно училище за по-напреднали степени. Поради това общите разходи за тези различни пътища ще се различават.

    Обикновено има разнообразни кариери за хора, които искат да се специализират в специални ефекти. Архитектите са наети да разработват и създават сложни настройки за телевизията или филмите, от сценарий до планове. Тези, които работят в производството на специални ефекти, могат да бъдат каскадьорски координатори, пиротехнически експерти или кукловодски художници. Всеки, който работи в постпродукция, ще бъде аниматор, графичен дизайнер или аудио редактор.

    Класовете се предлагат онлайн или в класните стаи в много колежи и университети. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.