Бакалавърска програма Pathway Програми в Хотелиерски мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма Pathway
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма Pathway Програми в Хотелиерски мениджмънт

Една образователна възможност за чуждестранни студенти, които искат да се научат да говорят английски умело, докато взимат курсове, които броят към една степен, е програма за студентски курсове. Тези програми се предлагат чрез филиал на американски колеж или университет. След като завършат, участниците в програмата често се предлагат "условно приемане" на американското филиално училище в Северна Америка, за да получат желаната степен.

Какво е бакалавърска програма в управлението на хотели? Все повече и повече хора се възползват от днешните достъпни цени за пътуване, изследвайки всеки инч от земното кълбо. Тъй като повече изследователи се нуждаят от място за почивка, необходимостта от професионалисти в управлението на хотели нараства. Студентите, които се интересуват от тази дисциплина, се научават как да управляват всеки аспект на даден хотел, от планиране на събития до резервации и определяне на цени. Курсовете се фокусират върху бизнес уменията и управленските умения.

Класовете укрепват и преподават силна лидерска способност. Мениджърите на хотела изграждат и управляват разнообразни екипи, които научават други учени. Това е бързо развиваща се и силно конкурентна индустрия, а професионалистите трябва да имат отлични умения за управление на времето. Обучаемите също получават умения за обслужване и комуникация.

Завършването на програма за пътеки обикновено отнема не повече от една година, по-дълга за тези, които посещават почасово. Заинтересованите лица трябва да са сигурни, че ще се свържат с училищата, които ги интересуват, за да поискат безвъзмездни средства, финансова помощ и други подобни.

Много от възможностите за кариера се дължат на завършващите мениджмънта на хотели. Специалистите по обслужване на клиенти са първите, които правят впечатление за пътуващите и определят тона за успешен хотелски опит. Някои може да изберат да се превърнат в мениджъри на мероприятия, които помагат на изследователите да създават спомени за цял живот. Тези с кулинарни интереси могат да станат мениджъри на ресторанти, обслужващи изискани ястия на гостите. Като мениджър на хотел, завършилите избират и водят професионални екипи от висококвалифицирани професионалисти.

&nbsp

Студентите, които се интересуват от бакалавърска програма в управлението на хотели, биха могли да харесат идеята за обучение по собствените си условия чрез онлайн програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.