1 Диплома втора степен Програми в Енергийно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Диплома втора степен
  • Електроенергия
  • Енергийно инженерство
  • Енергийно инженерство
Области на обучение
  • Електроенергия (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Диплома втора степен Програми в Енергийно инженерство

Разширената диплома предлага на студентите възможността да продължат обучението си в областта си на избор и да се подготвят за професионална кариера. Обикновено от една до три години завършват, завършилите се чувстват по-добре подготвени да започнат кариерата си в сравнение с тези, които нямат допълнително образование.

Каква е напреднала диплома за енергийно инженерство? Програмата в тази бързо развиваща се област дава възможност на студентите да се съсредоточат върху различни аспекти на сектора, като индустриалните енергийни системи, разработването на подобрения на енергийната ефективност, енергийната икономия и свързаните с енергетиката въпроси и регулаторни въпроси. Те могат да вземат класове за провеждане на лабораторни упражнения, които да им помогнат да разберат инженерните процеси. Класовете могат да се съсредоточат и върху реализирането на енергийни решения в нови сгради и ремонтирани сгради, като използват системи за автоматизация, разработват системи за енергиен контрол и разбират термодинамиката и механика на флуидите.

Уменията за управление на проектите могат да бъдат приложими в много области. Разширените изследователски техники могат да се прилагат в много видове инженерни полета. Разбирането на енергийно ефективни решения често е от полза при закупуване или ремоделиране на жилищни или търговски имоти.

Местоположението и репутацията на университета могат да повлияят на цената на програмата. Продължителността на програмата и начина, по който се провеждат класовете, обикновено оказват влияние върху разходите за обучение, такси и лабораторни разходи.

Завършилите имат възможност да намерят работа като вятърни или слънчеви технолози, енергийни анализатори, специалисти по инсталации на място или надзорни органи в областта на енергийните системи. Архитектурните компании могат да наемат студенти като енергийни инженери или зелени технолози. Други възможности за наемане на работа включват слънчев техник, управител на завода, техник по прибори и директор на енергийни операции. Държавните позиции могат да включват директор на енергийни програми, програмен анализатор, специалист по възобновяема енергия и директор по устойчивостта. Тези, които имат опит в областта на финансите, могат да намерят позиции като мениджър на енергийната търговия или анализатор в енергийната индустрия.

Институциите по света обикновено предлагат курсове за енергийно инженерство, както онлайн, така и чрез индивидуални сесии в класната стая. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.